Marklund Solutions lösning för en effektiv verksamhet: "Välj det här!"

Marklund Solutions har varit ett banbrytande konsultföretag inom energisektorn i nästan ett decennium. För att möjliggöra tillväxt och effektivitet valde Marklund Solutions att samarbeta med Exsitec och implementera Visma.net, Severa (tidigare Visma Project Management) och OneStop Reporting, vilket resulterat i effektivare processer och en betydande minskning av administrativa bördor.

“Vi kan säga om systemen 'Välj det här!', och vi skulle rekommendera Exsitec till andra liknande konsultfirmor."

- Patrik Marklund, Grundare och VD

 

Marklund Solutions, under ledning av Patrik Marklund, har på tio år etablerat sig som en tongivande konsultbyrå inom energisektorn. Deras resa började 2014 med ett fokus på att stödja industrier och energiproducenter genom att skapa skräddarsydda, gröna och lönsamma energiaffärer för företag som producerar eller konsumerar mycket energi.

"Vi inledde vårt arbete inom energiproduktion och utvidgade sedan vår verksamhet till att inkludera utbildningstjänster för våra kunder," förklarar Patrik Marklund, VD på Marklund Solutions.


Digitaliseringsresan med Exsitec började när Marklund Solutions var på jakt efter ett nytt projekt- och tidredovisningssystem som även skulle integreras med ekonomisystemet. Målet var att effektivisera processerna och minska det administrativa arbetet.

“Vårt primära behov var att hitta ett nytt projekt och tidredovisningssystem, men vi vill också ha en integrerad lösning till ekonomisystemet. Vi såg också behov av att effektivisera våra processer och få mindre administrativt arbete."

- Ann-Sofie Östberg, Controller, Marklund Solutions


Marklund Solutions valde Exsitec tack vare deras förståelse för företagets segment och behov, vilket skapade förtroende redan i säljfasen.

“Valet föll på Exsitec och Visma av flera anledningar. Dels var funktionaliteten i systemen väldigt bra, och vi behövde en leverantör som vi kände förstod våra behov."

- Patrik Marklund, Grundare och VD, Marklund Solutions.

Genom implementationen av Severa, Visma.net och OneStop Reporting har företaget upplevt en betydande förbättring. Systemen har inte bara fyllt deras behov utan också skapat möjligheter för Marklund Solutions att växa. 
“Valet av en helhetslösning har gett oss effektivare processer, mindre administrativt arbete och ett bättre flöde"
 
- Ann-Sofie Östberg, Controller, Marklund Solutions
 
“Vi kan säga om systemen 'Välj det här!', och vi skulle rekommendera Exsitec till andra liknande konsultfirmor."
 
- Patrik Marklund, Grundare och VD, Marklund Solutions.
 
https://www.exsitec.se/hubfs/Linn%C3%A9a%20P%C3%A5lsson.webp

Linnéa Pålsson

Affärsutvecklare

Kontakta mig om lösningen!