Yellon växer tillsammans med Severa

Yellon är en av Sveriges mest framstående Brand Experience-byråer och hjälper sina kunder att stärka sitt varumärke i allt från strategi, design, arkitektur och reklam. För Yellon har projektverktyget Severa (tidigare Visma Project Management) under många år varit en central funktion i allt från införsäljning till ekonomi, projekthantering, tidsplanering och resursallokering. Framförallt enkelheten, tydligheten och den möjlighet till översikt som verktyget ger har varit avgörande för att skapa en framgångsrik projekthantering för Yellon. Med Exsitec som partner är samarbetet väl fungerande, både i fråga om feedback och att möta de behov av utvecklingsinsatser som uppstått under åren.

 

Yellon, ledande Brand Experience-byrå med verksamhet inom strategi, arkitektur, design och reklam, har funnit den perfekta lösningen för sin verksamhet i projekthanteringssystemet Severa.

Under de senaste 12 åren har Yellon haft förmånen att växa och utvecklas tillsammans med programmet, vilket har blivit en central och oumbärlig del av deras vardag, menar projektledare och kundansvarig Emma Westerberg:

 

"I systemet hanterar vi både ekonomi, projekt, tidsplanering och allokering. Så både för ekonomin, styrningen och i vardagen är verktyget en central del"

- Emma Westerberg, Projektledare och kundansvarig på Yellon

Med Severa har Yellon ett kraftfullt verktyg för att hantera ekonomi, projekt, tidsplanering och resursallokering. Projektledare kan strukturera upp arbetet i faser, vilket effektiviserar både arbetsflödet och tidsrapporteringen. Möjligheten att enkelt generera olika rapporter har dessutom gett en ökad insikt i verksamheten, vilket underlättar beslutsfattandet.

Enligt projektledare Emma Westerberg är driftsäkerhet en absolut prioritet för Yellon, och med Severa har de funnit den trygghet de behöver. Dessutom har det molnbaserade verktyget förenklat samarbetet mellan medarbetarna och möjliggjort en smidig överblick över olika projekt. Även verktygets gränssnitt förstärker användarupplevelsen genom att erbjuda enkelhet och tydlighet.

"Severa är enkelt, tydligt och ger bra översikt!"

- Emma Westerberg, Projektledare och kundansvarig på Yellon

Att enkelt kunna tidrapportera och hantera utlägg har varit en av de största vinsterna hos Yellon. Med tillgång till tjänsten från olika plattformar och möjligheten att enkelt hantera utlägg och kvitton via mobilen, har processen blivit smidigare än någonsin.

Samarbetet med Exsitec som leverantör beskrivs som välfungerande, där Exsitec varit både lyhörda för feedback och kontinuerligt implementerat de förbättringar och utvecklingsinsatser som Yellon efterfrågat.

"Vi på Yellon upplever att Exsitec som leverantör varit mottagliga för feedback och gjort de utvecklingsinsatser som vi efterfrågat. Vi tycker det är ett väl fungerande samarbete"

- Emma Westerberg, Projektledare och kundansvarig på Yellon

Yellon fortsätter därför sin tillväxtresa tillsammans med Severa som projekthanteringssystem och Exsitec som leverantör, för att skapa effektiva processer och framgångsrik projekthantering även i framtiden.

 

SE: EFFEKTIVISERA ER PROJEKTHANTERING

LÄS MER: VERKTYG FÖR PROJEKTHANTERING

https://www.exsitec.se/hubfs/Nathalie%20Nilsson.webp

Nathalie Nilsson

Affärsutvecklare Projekthantering

Kontakta mig om lösningen!