Hubspot-white

HubSpot CMS - Integrera din data mellan CRM- och CMS‑system

 

  Hantera leads från webben i samma system

  Mät och följ hur din hemsida presterar

Skapa din sida snabbt med Drag-and-Drop

 

 

 

Proffsig hemsida, utan förkunskaper

Med HubSpot CMS kan du enkelt skapa en professionell och anpassningsbar hemsida utan att koda. Genom ett drag-och-släpp-verktyg skapar du enkelt din hemsida, tillsammans med mängder av mallar och designalternativ. Du kan även använda verktyget för att publicera blogginlägg, undersidor och andra typer av innehåll.

HubSpot CMS är samtidigt en plattform som erbjuder möjligheten att spåra och analysera prestanda för ditt innehåll. Du kan se hur många besökare som har besökt din hemsida, var de kommer från, vilka sidor de har tittat på och mycket mer. Med denna information kan du enkelt förstå vad som fungerar och vad som inte gör det, så att du kan förbättra din närvaro online och öka dina affärsmöjligheter.

platinum-badge-color-Hubspot_partner_certified

Integrerat CMS och CRM

HubSpot CMS med integrerat CRM är den ultimata lösningen för företag som vill ha en samordnad strategi för sitt innehåll och sina kundrelationer. Med integrerat CRM och CMS har du all information om dina kunder på ett ställe, vilket gör det enkelt för dig att följa upp på leads, mäta prestationen och hantera kundrelationer på ett effektivt sätt.

Integreringen med CRM gör det möjligt att skicka anpassade e-postmeddelanden och marknadsföringskampanjer till dina kunder, vilket kan öka engagemanget och förbättra kommunikationen. Du får även tillgång till en mängd data och rapporter om din verksamhet och kunder, vilket ger dig en bättre förståelse för hur din verksamhet prestaterar.

Integreringen möjliggör också att man kan spåra kundaktiviteter på hemsidan, som besök, formulärsubmissioner och andra händelser, vilket gör det möjligt att hitta möjligheter för förbättringar och öka konverteringar.

 

 

 

 

Namnlös design (22)-1

Analys och rapporter i HubSpot CMS

Med HubSpot CMS kan företag se realtidsdata för sina webbplatser, inklusive besök, sidvisningar och konverteringar. Dessa data kan filtreras och segmenteras på olika sätt, så att företag kan förstå hur olika besökare interagerar med deras webbplats.

Plattformen erbjuder också möjlighet att skapa och schemalägga rapporter, så att företag kan få insikter om sin webbanalys på ett regelbundet och automatiserat sätt.

Integrera HubSpot mot dina favoritverktyg

HubSpot är en plattform med många integreringsmöjligheter med andra verktyg och plattformar. Genom enkla integrationer kan man enkelt använda sig av flera olika program som Mailchimp för e-post, Shopify för E-handel, SEMrush för webbanalys, samt mycket mer.

Dessa är bara några av de många verktygen som kan integreras och med HubSpot CMS har du möjligheten att integrera med betydligt fler än så. Genom integration med andra verktyg kan företag få en mer sammanhållen och effektiv marknadsföringsstrategi.

Namnlös design (23) 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

ebba johansson rund ny

 

 

Vill du veta mer om HubSpot CMS? Ebba svarar gärna på dina frågor.