Två webinar IT-chefen inte vill missa!

I samband med tillväxt eller organisatorisk förändring påverkas ofta komplexiteten inom ett företags systemflora. Vissa väljer då att vidareutveckla befintliga system och andra kompletterar istället med ny teknik; oavsett val förstärks fokuset på pålitliga informationsflöden, dynamik och smidigt underhåll.

För att underlätta för dig som teknikledare har vi samlat input i några fundamentala frågor som våra konsulter och kunder kontinuerligt ställs inför och varför det är viktigt att nå en lösning som både drar ned kostnader och förbättrar användarupplevelsen. Vi dyker även ned i hur vi löser ett tekniskt problem som inte har ett svar och varför man i många fall inte kan jämföra en skräddarsydd lösning med en standardiserad konfiguration. 

Missa inte dessa två tillfällen att höra från experter om deras lärdomar från tidigare fall!

 

 

 

 

 

webinar april23

 

25 april kl 09:00

Krångliga integrationslandskap- så löser du det

Sitter du i flera olika verksamhetssystem som borde samarbeta bättre? I det här webinaret diskuterar våra experter olika utfall av att städa upp en integrationsmiljö och vilka steg och funderingar som kan ingå i att effektivisera systemsamarbetet och minska de kostnader man lägger på sin miljö:

- Var och hur börjar man?
- Hur leder en investering i systemen idag till minskade kostnader framöver?
- Hur ser stegen efter en uppstädning ut?
- Varför rekommenderar vi en iPaas?
 

 

27 april kl 09:00

När är det rätt att skräddarsy?

Hur mycket man kan återanvända och konfigurera befintliga komponenter i en applikation är en fråga som dyker upp inför de flesta integrationsprojekt. Här ska våra konsulter resonera kring både risker och tidigare resultat av olika vägval och hur man som beställare kan tänka när man ska välja mellan olika alternativ.

Anmäl dig nedan för att höra mer om hur våra konsulter tagit sig an tidigare kluriga projekt! 

webinar april23 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANMÄLAN

  

systemkarta-exsitec-vi-1

 

Få ut det mesta av din systemintegration

Många benämner affärssystemet som hjärtat inom företaget då det hanterar viktiga processer och ser till att affärsdrivande flöden hålls igång. För ökad utveckling och konkurrenskraft väljer många att komplettera det med specialiserade system. Således blir integrationer en nyckel i väl fungerande systemstöd där integrationslösningen alltid borde väljas med er långsiktiga verksamhet i fokus.