Nordens största partner för smidig Visma-integration

Som Sveriges största Visma-integrationspartner erbjuder vi prisvärda Visma-integrationer och är specialiserade på Visma Business-integration och Visma.net-integration, vilket gör oss till den perfekta integrationspartnern för ditt företag.

Vi förser nordiska företag och organisationer med hållbara integrationslösningar för bland annat affärssystem, e-handel, CRM och logistik för högre automatisering, färre kostsamma fel och snabbare digitaliseringstakt.

Namnlös design (71) (1)

Vi är din pålitliga partner för Visma integration

Behöver du integrera ditt affärssystem från Visma?
Vi har erfarenhet från över 500 projekt

Affärssystemet utgör kärnan i många systemlandskap och är därför ett system som behöver integreras med flera andra system för att möjliggöra automatiserade processer.

Visma Business-Integration och Visma.net-integrationer erbjuder goda möjligheter via vårt integrationsgränssnitt, som säkerställer att visma-integrationerna tar hänsyn till er unika affärslogik.

 

produkter-visma

 

 

 

Business-stratagy-white

Färdiga anslutningar
till över 100 system

Efter att ha hjälpt över 500 kunder med integration,har vi samlat på oss både erfarenhet och återanvändbara komponenter. I vårt integrationsbibliotek hittar ni anslutningar till ett stort antal system.

Våra anslutningar ger en kortare startsträcka, men kompromissar inte med er flexibilitet. Samtliga anslutningar passar perfekt in i en plattformsarkitektur i Microsoft Azure. Du kan även läsa mer om specifika Visma Business-integrationer eller Visma.net-integrationer längre ned på sidan.

 

 

 

Årets Visma-partner fem år i rad

aarets-visma-partner-2022-2

 

1-Nov-02-2022-08-09-04-7365-AM

 

2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM

 

3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM

 

4-3-1

 

Vår modell


Vi strävar efter att leverera det bästa av två världar!
Vår modell bygger på tre delar som tillsammans skapar en enkel och kostnadseffektiv lösning,
utan att kompromissa med långsiktig hållbarhet och flexibilitet.

 

 

 

 

 

web-ball-intagration - cog wheel

 

Plattform

En modern integrationsplattform ger förutsättningar för en hållbar lösning. Samla samtliga integrationer och flöden på samma plats, på ett modernt sätt.

web-ball-boxes

 

Förberett

Vi har färdiga anslutningar och flöden att utgå från. Det medför en snabbare uppstart och de absolut bästa förutsättningarna för en hållbar integration i längden.

web-ball-puzzle

 

 Anpassat

Våra integrationsteam hjälper er anpassa lösningen utifrån era unika behov. Säkerställ att ni får en integrationslösning som passar just era processer och flöden.

Vanliga scenarion för integration mot Visma Business

En Visma Business integration beror på hur systemet är utformat. Visma Business är en omfattande företagslösning som bland annat innehåller ekonomi, lager och logistik samt en mängd andra funktioner för företagshantering. Som din pålitliga Visma-integrationspartner har vi färdiga kopplingar till Visma Business vilket underlättar processen att skapa en anpassad Visma Business integration för just er. 


Exempel på vanliga områden där Visma Business-integration ofta förekommer 

E-fakturering: Möjlighet att skapa och skicka elektroniska fakturor till kunder och leverantörer via integration till Visma Business.

Logistik och lagerhantering: Integration till Visma Business med ett lagerstyrningssystem för att hantera lager, spåra försändelser och optimera logistikprocesser.

CRM-system: Integration med Customer Relationship Management (CRM) -system för att hantera kundinformation och försäljningsprocesser.

Bankintegration: Integration med bankkonton till Visma Business för att automatisera banktransaktioner och hantera betalningar och inbetalningar.

E-handelsplattformar: Integration med e-handelswebbplatser för att effektivisera orderhantering och lagerstyrning

Vanliga scenarion för integration mot Visma.net

Visma.net är en molnbaserad plattform för affärsprocesser som inkluderar ekonomi, projektstyrning, lager och logistik och andra affärsfunktioner. Som din pålitliga Visma-integrationspartner kan vi skapa smidiga lösningar för att integrera och optimera användningen av Visma.net inom din verksamhet. 

Exempel på vanliga områden där Visma.net-integration ofta förekommer

 

E-fakturering: Möjlighet att skapa och skicka elektroniska fakturor till kunder och leverantörer via Visma.net-integration till Visma.

Logistik och lagerhantering: Visma.net-integration med lagerstyrningssystem för att optimera logistikprocesser, spåra försändelser och hantera lager.

Bankintegration: Automatisk import av banktransaktioner och hantering av betalningar och bankavstämningar.

E-handelsplattformar: Visma.net-integration med e-handelswebbplatser för att koppla ihop försäljning, lager och ekonomi.

Tidrapporteringssystem: Visma.net-integration med tidrapporteringssystem för att följa arbetstider och projekt.ntegration med tidrapporteringssystem för att följa arbetstider och projekt.

CRM-system: Koppling till CRM-system för att hantera kundrelationer och säljaktiviteter.

Företagsspecifika branschapplikationer: Visma.net-integration med branschspecifika system och applikationer som är relevanta för företagets verksamhet.


 

 

 

Prata Visma-integration med mig

Med mig kan du prata om allt från val av system till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Martin Kaldma WebP

Martin Kaldma

Integrations-chef
Mobil: 073 - 851 70 70
Epost: martin.kaldma@exsitec.se