Medius AP Automation tillsammans med IFS

En lösning av Exsitec & Novacura

Medius AP Automation

Medius AP Automation tillsammans med IFS

Prata med en expert

Affärssystemet IFS är ett kompetent ERP-system som används av flera företag världen över. Tillsammans med elektroniska fakturahanteringssystemet Medius AP Automation går det att skapa en no-touch-lösning för majoriteten av inkommande fakturor. 

Läs mer om Medius AP 

 

Fördelar med Medius AP Automation tillsammans med IFS

Större kontroll i fakturaflödet
Större möjligheter till automatisering och effektivisering
Minskat manuellt arbete

område-ikon-fakturahantering-antracit

 

Medius AP Automation

Medius AP Automation är systemet för elektronisk fakturahantering som skapar flöden för fakturor med minimal handpåläggning. Med matchning på radnivå ger systemet en hög träffsäkerhet för varje faktura.  

område-ikon-affärssystem-antracit

 

IFS Applications

IFS Applications består av en rad olika applikationslösningar som enkelt kombineras för just er verksamhet. Varje applikationslösning består i sin tur av ett antal komponenter fullt integrerade med varandra. Några av dessa är IFS Financials, Human Resources, Sales and Service och Projects som erbjuder lösningar inom det dagliga administrativa arbetet.

settings-database-1854_2cb204e3-5ae5-4433-a53e-a0333fba9857

 

Novacura flow

Novacura Flow® möjliggör större användning av affärssystemet IFS. Plattformen synkar system och integrationer samt ökar användarvänligheten. 

On-demand webinar 

Under webinaret kör vi en helikoptervy på Medius Spend Management Suite och tar en övergripande genomgång kring  Medius AP A Invoice och Medius AP A Match. Vi går självklart också igenom integrationen mellan Medius och IFS. 

On-demand: IFS - MEdius

ifs-medius

Sömlös integration mellan systemen

Tillsammans med Novacura har Exsitec utvecklat en integration mellan IFS och Medius AP Automation.

Integrationen bygger på Novacuras plattform Flow och har gjort det möjlighet att få till en integration innehållandes flera standardkomponenter för bokning av omkostnadsfakturor samt matchning av inköpsorder mot ankommande varufaktura mellan IFS och Medius AP Automation.

I dagsläget stödjs IFS-versioner från version 8 och framåt - vid eventuellt tidigare versioner så kan detta hanteras men ingår inte i standarderbjudandet gällande integration.

https://www.exsitec.se/hubfs/HansAxelsson4.jpg

Hans Axelsson

Affärsutveckling

Mobil: 073-424 14 60
Epost: hans.axelsson@exsitec.se

Kontakta mig om du har några frågor