Integrationer - ett måste i de flesta IT-miljöer

Integrationer mellan affärssystemet och andra olika stödjande IT-systemen är en viktig del i dagens automatiserade IT-värld. 

Integrationer

Idag pratas det mycket om automatisering och hur man kan effektivisera arbetsprocesserna inom ett företag. Integrationer bidrar till att få systemen att arbeta tillsammans och kännas som en enhet ut mot användaren. Stödsystemet blir en naturlig förlängning av affärssystemet.

Trots att tekniska förutsättningar finns fastnar många med system som kommunicerar dåligt med varandra och saknar automatiska dataflöden vilket leder till att tid läggs på dubbelregistrering, sammanställning och validering helt i onödan.

Vi andas integration

Effektivisera processerna i organisationen och bli mer konkurrenskraftig. Med hjälp av både mindre och större mer komplexa integrationslösningar kan affärsnyttan öka för både er och era kunder.

Kanske behöver din e-handel integreras med ditt affärssystem, ditt fakturahanteringssystem eller en EDI-lösning? Oavsett dina behov kan vi hjälpa dig med en kostnadseffektiv integrationslösning som stärker hela din verksamhet.

Exsitec Ready-to-integrate

Vi har flera färdiga och återanvändningsbara integrationer som vi med enklare anpassningar installerar i din miljö. Utöver våra Ready-to-integrate har vi en kraftfull integrationsplattform som ger oss friheten att på ett standardiserat sätt utveckla nya integrationer.

 

 

visma-1

Visma Business

Skapa en helhetslösning tillsammans med integrerade verksamhetsstödjande verktyg.

MediusFlow

Integrera MediusFlow med ert affärssystem för ännu högre automationsgrad.

visma-1

Visma.net

Få ut ännu mer av det molnbaserade affärssystemet Visma.net med smarta integrationer till verksamhetsstödjande lösningar.

Vi hostar integrationen åt er

Många av integrationerna är Cloud-to-Cloud, det vill säga mellan två molnsystem. I dessa fall behöver integrationen i sig hostas någonstans och Exsitec erbjuder möjligheten till detta i vår Azuremiljö.

  • Slipp upprätta egen server och spar pengar
  • Enklare uppkoppling för konsulter ger enklare support och uppdatering
  • Få kontroll genom strukturerad loggning och kontinuerliga rapporter

Skicka in en integrationsförfrågan

Ett axplock av andra verktyg vi integrerat mot

Bankgirot    Askås    SPAR    Klarna    SAP     Salesforce

Attract    Optidev    Kontek    Heartpace    Jetshop    Nets    Bestin  

AppleDEP    Crediflow   QuickNet   e37   Svea-ekonomi   Upsales