Developing-white

 

Visma.net ERP (1)

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics är en modul för logistik- och lagerhantering. Med Visma.net Logistics får ni ett automatiserat logistikflöde - få automatisk genererade plocklistor, automatiska inköpsförslag baserat på lagersaldo, specifika priser och rabatter utifrån kundspecifika krav, utförliga rapporter på försäljning och lager och mycket mer.

Automatiserade processer

  Molnbaserat 

 Skalbart

 Vad är Visma.net Logistics?

Logistikfunktionen i Visma.net integreras enkelt med logistikprocessen och ger er en komplett lösning för lagerhantering. Fördelen är att ni får en tydlig överblick av ert lager och mer automatiserade processer, i en skalbar och flexibel lösning.4 Saker du kommer gilla med Visma.net Logistics

 

Optimerad supply chain

Med dashboards, nyckeltal och rapporter får ni en god insyn genom hela er supply chain och de parter som berörs. Med integrerade processer för lager, beställning och inköp får ni full spårbarhet för att kunna optimera er supplychain.

Ökad lönsamhet

Dra nytta av data för att genomföra analyser av kunder, leverantörer och artiklar för att på så sätt kunna maximera era försäljningsintäkter och optimera lager, konstader och inköp.

Ökad kundnöjdhet

Genom att arbeta med logistikdata kan ni förutse möjliga problem och arbeta mer proaktivt för att förhindra dessa från att uppstå.

Kontroll

Med Visma.net Logistics kan ni säkerställa exakthet med information om lagernivåer i realtid för att ni ska känna att ni har kontroll och framförallt - kan känna tillit i ert affärssystem. 

Guide: Välj rätt IT-stöd för lagerverksamheten

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Årets partner fyra år i rad!

1-Nov-02-2022-08-09-04-7365-AM 2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3

 

Linnea_Palsson_webb_round_36kb

 

 

Vad undrar du om Visma.net? Linnéa svarar gärna på dina frågor.