Developing-white

 

Visma.net ERP (1)

Visma.net Logistics

Med Visma.net Logistics får ni mer än bara en kraftfull ekonomimotor. Med logistikmodulen effektiviserar ni era logistikflöden och får en fullständig ekonomi- och logistiklösning som ni kan växa med. 

 Full kontroll på lagret

  Integrerbart

 Skalbart

 Visma.net Visma.net Logistics

Vad är Visma.net Logistics?

Logistikfunktionen i Visma.net integreras enkelt med logistikprocessen och ger er en komplett lösning för lagerhantering. Fördelen är att ni får en tydlig överblick av ert lager och mer automatiserade processer, i en skalbar och flexibel lösning.

Full kontroll på lagret

Med Visma.net får du realtidsinformation gällande ditt lager. Med rapporter och dashboards kan du alltid se aktuellt lagersaldo och lagervärde. Du kan också följa varor som är på väg in på lager och lagda ordrar som inte har levererats ut för att få en bild över kommande behov.

Integrera med övriga system

Visma.net kan integreras med era andra system för effektivare och säkrare flöden. Koppla ihop Visma.net med din webbshop för att automatiskt få in ordrar i ditt affärssystem. Med integration till handdator effektiviserar du inleveranser, plock och inventeringar på lagret.

Skalbarhet

Visma.net Logstics kan anpassas och skalas upp och växa med er verksamhet. Ni kan börja enkelt och stöd finns för allt från direktleveranser, spårbarhet med serie- och batchnummer, enhetshantering, strukturartiklar och flera lager. När nya behov uppstår kan lösningen kompletteras efter era önskemål.

Kan jag få hjälp med mina inköp i Visma.net?

Med Visma.net logistik kan du få inköpsförslag utifrån satta beställningspunkter. Du får också en tydlig översikt över artiklarnas lagersaldo, artiklar på försäljningsorder och inköpsorder etc. som ett stöd i din inköpsprocess.

Hur får jag koll på mitt lager?

Lagersaldot är alltid uppdaterat i Visma.net och du kan få ut lagersaldo och lagervärde i realtid. Eftersom huvudbok och lagerbok hänger ihop behöver du inte tänka på bokföringen.

Kan jag ha olika priser för olika kunder?

I Visma.net finns hantering för prislistor på både kund- och leverantörssidan. Du kan arbeta med basprislistor eller anpassa priserna för en specifik kundgrupp samt för enskilda kunder. Det finns även stöd för rabatthantering och kampanjer. 

Finns det stöd för olika valutor?

Visma.net har automatisk import av valutakurser och hanterar konverteringen av valuta helt automatiskt. Gör du inköp i EUR så görs exempelvis en justering av kostnaden av artiklarna om valutakursen skiljer mellan inleverans och leverantörsfaktura.

Blogg: Så vet du om ni har rätt ekonomisystem idag

Nasim


Våra kunder ska alltid ska ha rätt förutsättningar för att kunna automatisera processer till precis den grad som önskas - det är helt enkelt du som väljer precis hur mycket systemet ska göra för dig och det är hela poängen.

Nasim Naraghi, Konsult Visma.net

Omslag Visma.net logistik

 

Whitepaper: Visma.net Logistics

Här får du information om Visma.net Logistics, funktionaliteten och hur det kan hjälpa dig till en mer automatiserad arbetsvardag. Hämta materialet direkt, ingen email behövs.

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Årets partner sex år i rad!

1-Mar-12-2024-07-25-42-6378-AM
aarets-visma-partner-2022-2
Visma årets partner 2021
Årets partner 2020
Visma årets partner 2019
Visma årets partner 2018

Marcus W

 

 

Vad undrar du om Visma.net? Marcus svarar gärna på dina frågor.