Sugar Certified partner

Sugar Market - Marknadsföring har aldrig varit mer digitalt

Sugar Market är för marknadsföringsteam som på ett modernt sätt vill nå målgrupper och mäta framgång genom hela köpresan

Öka er trafik

Attrahera fler besökare till din webbplats och få syn på hur de interagerar med digitala tillgångar. 

Samla och kvalificera leads

Samla in leads genom optimala email, landningssidor och formulär som driver kvalificering. Kvalificera sedan leads med kampanjer i flera steg och sofistikerade poängmodeller som automatiserar flödet. 

Marknad och sälj

Kombinera marknadsprocesserna med försäljningen för enklare överlämning och bearbetning av kvalificerade leads. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sugar Market tillsammans med era övriga system

Sugar Market har ett så kallat öppet API vilket tillåter auktoriserade system att komma åt data som är lagrad inne i systemet. På så vis kan vi enkelt få era system att “prata” med varandra. Vilket skapar en unik lösning för era specifika behov.

Vill du läs mer om vårt erbjudande för integration? Vi har många system som passar perfekt med Sugar Market. Vilka system passar tillsammans med Sugar Market?  

Untitled design

Attrahera & spåra besökare

Inbyggda verktyg för reklam och sociala medier hjälper till att öka er webbtrafik. Sugar Market hjälper dig att upptäcka din webbplats genom att kombinera SEM-, SEO- och sociala medierhanteringsverktyg i en enda lösning för Marketing Automation.

Sugar-Market-Attract-Track-Visitors@2x-1024x841

Skapa kampanjer, enkelt

Skapa landningssidor, e-postmeddelanden och konverteringspunkter av hög kvalitet på några minuter med hjälp av mobila responsiva drag-och-släpp-funktioner eller förinställda mallar.

Sugar-Market-Create-Clever-Campaigns@2x-1024x841



Svenska institutet - logga

Idag har vi alla våra personuppgifter sparade i ett system. Kundresan finns med i systemet och vi kan länkar leads till vara marknadsföringsinsatser. Detta ger oss möjligheter som vi inte hade tidigare. Nu har vi en översikt av alla kontakter och leads och kan jobba mer strategiskt och databaserat.


Jan-Frederic Buss - Projektledare    |    Svenska Institutet

Bearbeta leads & accelerera tillväxt

Öka engagemanget genom att skicka personlig kommunikation storskaligt och skicka kvalificerade leads till säljavdelningen. Sugar Market ger dig intuitiva verktyg för att skapa flerstegs-kampanjer och leadspoängmodeller så att du kan påskynda tillväxten och arbeta tillsammans med säljavdelningen.

Sugar-Market-Nurture-Prospects-Accelerate-Revenue@2x-1024x841

 

Analysera prestation & visualisera resultat

Hitta vad som fungerar och vad som inte fungerar med Advanced Analytics, en kraftfull BI-klassningsrapporteringsmodul som ingår i Sugar Market. Med ett fågelperspektiv på dina viktigaste mätvärden är det enkelt att mäta marknadsföringens framgång.

Sugar-Market-Analyze-Performance-Visualize-Results@2x-1024x841

 

Integrera med ditt CRM


Sugar Market har integrationer med fler CRM än någon annan plattform för Marketing Automation. Oavsett om du utnyttjar de många fördelarna med Sugar Sell eller väljer att använda en annan CRM-leverantör, kommer vi att hålla dina system synkroniserade så att försäljning och marknadsföring fortsätter arbeta tillsammans.

sugar-market-1

 

 

 

Sugar-Sell-Let-The-Platform-Enter-The-Data@2x-1024x841

Säljsystem

Lättstängda affärer med Sugar Sell, världens mest intelligenta CRM. Spåra och övervaka aktiviteter, kartlägg varje kunds resa och automatisera så många arbetsflöden som du behöver. Med Sugar Sell kan du låta plattformen göra jobbet.

Sugar-Serve-See-Every-Issue-At-A-Glance@2x-1024x841

Ärendehantering

Med Sugar Serve håller låter du inte längre dina kunder vänta medan du letar efter svar. Få en omfattande kundvy, säkerställ SLA, förutse behov med hjälp av AI och anslut på kundens villkor med omnikanalskommunikation. Med Sugar Serve kan du låta plattformen göra jobbet.



 



Varför Exsitec?

Vi kan Marketing Automation, på riktigt!

Vi hjälper inte bara andra verksamheter med att automatisera sin marknadsföring. Våra egna sälj- och marknadsteam arbetar dagligen med automatiserade aktiviteter kopplat till sälj och marknadsföring. 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

Undrar du något? Liza svarar gärna på dina frågor.

liza bruze - boll för webb

Liza Bruze

Affärsutveckling