Hubspot-white

 

Sugar Certified partner

Sugar Sell - mindre klickande, fler affärer

Låt ditt CRM göra jobbet. Med Sugar Sell kan du måla upp en tydlig bild av dina prospects och kunder med en tydlig förståelse för deras förflutna, nutid och framtid.

AI-baserade förutsägelser

Leverera korrekta, AI-baserade förutsägelser om dina kunder, även vid begränsad eller ofullständig CRM-data. 

Hög flexibilitet

Skräddarsy ert CRM för er verksamhet med flexibel plattformsanpassning, arbetsflöde och integrationsfunktioner. 

Bred inblick

Få inblick i era kunders vardag med en fullständig historisk data och verktyg för försäljningsanalys. 

Förnyelsemöjligheter

Förlora aldrig en förnyelsemöjlighet med förnyelsemodulen som ger inbyggt stöd för prenumerationsbaserad försäljning. 

Sugar Sell tillsammans med era övriga system

Sugar Sell har ett så kallat öppet API vilket tillåter auktoriserade system att komma åt data som är lagrad inne i systemet. På så vis kan vi enkelt få era system att “prata” med varandra. Vilket skapar en unik lösning för era specifika behov.

Vill du läs mer om vårt erbjudande för integration? Vi har många system som passar perfekt med Sugar Sell.

Sugar Sell

 

Sugar-Sell-See-The-Future-And-Make-Your-Fortune@2x-1024x841

 

Förutspå din framtid

Försäljningsteamet får exceptionella affärskritiska prognoser, även med begränsad eller ofullständig CRM-data med en kraftfull AI-motor, SugarPredict. Accelerate behandlar AI-driven leadkonvertering, Ideal Customer Profile (ICP) och förutsägelser om möjligheter inom en snar framtid - utan inkrementell kostnad.

Låt plattformen addera data

Analysera handlingsbara insikter automatiskt från ett brett utbud av sociala källor och företagskällor och få realtidsuppdateringar från viktiga konton.

Sugar-Sell-Let-The-Platform-Enter-The-Data@2x-1024x841

 Svenska institutet - logga

 

Idag har vi alla våra personuppgifter sparade i ett system. Kundresan finns med i systemet och vi kan länkar leads till vara marknadsföringsinsatser. Detta ger oss möjligheter som vi inte hade tidigare. Nu har vi en översikt av alla kontakter och leads och kan jobba mer strategiskt och databaserat.


Jan-Frederic Buss - Projektledare    |    Svenska InstitutetNjut av resan

Kartlägg enkelt varje kundresa från den allra första interaktionen med ditt företag för att säkerställa att varje säljare vet exakt när och hur de ska nå ut.

Sugar-Sell-Enjoy-The-Journey@2x-1024x841

 

Sugar-Sell-Bring-The-CRM-To-You@2x-1024x841

CRM:et följer dig dit du går

Håll koll på dina viktigaste kundinteraktioner och information utan att lämna dina G Suite- eller Office 365-appar. Hantera uppgifter, möjligheter och ärenden när du kommunicerar med kunder - du behöver inte kopiera, klistra in eller öppna en annan app.

Services-Customer-Service@2x-1-1024x841 (2)

Checka av förnyelser från din lista

Tappa aldrig en förnyelsemöjlighet med inbyggt stöd för prenumerationsbaserad försäljning. Hantera prenumerationskonton, status för förnyelsepipeline och individuella förnyelsemöjligheter.

Sugar-Sell-Autopilot-With-The-Flip-Of-A-Switch@2x-1024x841

 

Autopilot med ett knapptryck

Automatisera dina mest komplexa affärsprocesser med drag-och-släpp-funktioner. Använd SugarBPM ™ för att få offerten granskad och godkänd, få fram leads baserat på företagets storlek eller kundplats, generera e-postmallar och så mycket mer.Sugar-Market-Create-Clever-Campaigns@2x-1024x841

Marketing Automation

Sugar Market innebär en marketing automation-lösning byggd för att fungera för dig. Med en generös verktygslåda som innehåller mycket intuitiva kampanjbyggare, avancerad automatisering och överlägsen rapportering fokuserar Sugar Market på vad betyder mest för marknadsförare – effektivisera skapandet av kampanjer, förstå engagemang, förbättra konvertering och driva mer intäkter.

Sugar-Serve-See-Every-Issue-At-A-Glance@2x-1024x841

Ärendehantering

Med Sugar Serve håller låter du inte längre dina kunder vänta medan du letar efter svar. Få en omfattande kundvy, säkerställ SLA, förutse behov med hjälp av AI och anslut på kundens villkor med omnikanalskommunikation. Med Sugar Serve kan du låta plattformen göra jobbet.

  Varför Exsitec?

Vi kan digital försäljning, på riktigt! 
Vi hjälper inte bara andra verksamheter med att automatisera sin försäljning. Våra egna sälj- och marknadsteam arbetar dagligen med automatiserade aktiviteter kopplat till försäljning och marknadsföring. Med andra ord vet vi vad vi pratar om. 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Hur kommer vi igång?


Vad är nästa steg i att införskaffa ett nytt säljsystem? Om ni börjar känna er klara med era efterforskningar brukar det ofta stå och väga mellan några olika system som blivit utvalda.

Vi vet hur svårt det kan vara att välja bland alla lösningar där ute i systemdjungeln. Våra experter arbetar dock med detta varje dag. Fråga gärna Liza så guidar hon dig rätt och svarar på dina frågor.

Vill ni göra mer efterforskningar? Vi förstår er, att hitta ett nytt säljsystem är en komplex och omfattande process. Därför har vi försökt hjälpa er genom att ta fram en guide i hur ni kravställer ett CRM-system. Ladda ner guiden och kom ihåg att Liza finns här om du har några frågor.

CRM-kravspec

 

liza bruze - boll för webb

 

 

Undrar du något? Liza svarar gärna på dina frågor.