Mindre klickande, fler affärer

Låt ditt CRM göra jobbet. Med Sugar Sell kan du måla upp en tydlig bild av dina prospects och kunder med en tydlig förståelse för deras förflutna, nutid och framtid.

sales-funnel-concrete

 

Gray-White


Leverera korrekta, AI-baserade förutsägelser om dina kunder, även vid begränsad eller ofullständig CRM-data.


Skräddarsy ert CRM för er verksamhet med flexibel plattformsanpassning, arbetsflöde och integrationsfunktioner.

zoom-226_5fdfa7fc-2cf3-47f1-aa60-1e8866db8bd0


Få inblick i era kunders vardag med en fullständig historisk data och verktyg för försäljningsanalys.

refresh-file-3892_05214620-2fe2-4a38-91a2-e74879b236eb


Förlora aldrig en förnyelsemöjlighet med förnyelsemodulen som ger inbyggt stöd för prenumerationsbaserad försäljning.

markgrå våg (1)
svenska-institutet2
Idag har vi alla våra personuppgifter sparade i ett system. Kundresan finns med i systemet och vi kan länkar leads till vara marknadsföringsinsatser. Detta ger oss möjligheter som vi inte hade tidigare. Nu har vi en översikt av alla kontakter och leads och kan jobba mer strategiskt och databaserat.
Jan-Frederic Buss, Projektledare    |    Svenska Institutet

Sugar-Sell-See-The-Future-And-Make-Your-Fortune@2x-1024x841

 

Förutspå din framtid

Försäljningsteamet får exceptionella affärskritiska prognoser, även med begränsad eller ofullständig CRM-data med en kraftfull AI-motor, SugarPredict. Accelerate behandlar AI-driven leadkonvertering, Ideal Customer Profile (ICP) och förutsägelser om möjligheter inom en snar framtid - utan inkrementell kostnad.

Låt plattformen addera data

Analysera handlingsbara insikter automatiskt från ett brett utbud av sociala källor och företagskällor och få realtidsuppdateringar från viktiga konton.

Sugar-Sell-Let-The-Platform-Enter-The-Data@2x-1024x841

 

Sugar-Sell-Enjoy-The-Journey@2x-1024x841

 

Njut av resan

Kartlägg enkelt varje kundresa från den allra första interaktionen med ditt företag för att säkerställa att varje säljare vet exakt när och hur de ska nå ut.

CRMet följer dig dit du går

Håll koll på dina viktigaste kundinteraktioner och information utan att lämna dina G Suite- eller Office 365-appar. Hantera uppgifter, möjligheter och ärenden när du kommunicerar med kunder - du behöver inte kopiera, klistra in eller öppna en annan app.

Sugar-Sell-Bring-The-CRM-To-You@2x-1024x841

 

Services-Customer-Service@2x-1-1024x841 (2)

Checka av förnyelser från din lista

Tappa aldrig en förnyelsemöjlighet med inbyggt stöd för prenumerationsbaserad försäljning. Hantera prenumerationskonton, status för förnyelsepipeline och individuella förnyelsemöjligheter.

Autopilot med ett knapptryck

Automatisera dina mest komplexa affärsprocesser med drag-och-släpp-funktioner. Använd SugarBPM ™ för att få offerten granskad och godkänd, få fram leads baserat på företagets storlek eller kundplats, generera e-postmallar och så mycket mer.

Sugar-Sell-Autopilot-With-The-Flip-Of-A-Switch@2x-1024x841

 

https://www.exsitec.se/hubfs/Liza%20Bruze.webp

Hej jag heter Liza! 

Skulle ni vilja ha en gratis guidad visning av systemet? 


Ja Tack!

sugar-sell2

Sugar Sell tillsammans med era övriga system

Sugar Sell har ett så kallat öppet API vilket tillåter auktoriserade system att komma åt data som är lagrad inne i systemet. På så vis kan vi enkelt få era system att “prata” med varandra. Vilket skapar en unik lösning för era specifika behov.

Vill du läs mer om vårt erbjudande för integration? Vi har många system som passar perfekt med Sugar Sell.

Marketing Automation

Sugar Market innebär en marketing automation-lösning byggd för att fungera för dig. Med en generös verktygslåda som innehåller mycket intuitiva kampanjbyggare, avancerad automatisering och överlägsen rapportering fokuserar Sugar Market på vad betyder mest för marknadsförare – effektivisera skapandet av kampanjer, förstå engagemang, förbättra konvertering och driva mer intäkter.
 
Läs mer - Sugar market

Sugar-Sell-Let-The-Platform-Enter-The-Data@2x-1024x841

 

Sugar-Serve-See-Every-Issue-At-A-Glance@2x-1024x841

 

Ärendehantering

Med Sugar Serve håller låter du inte längre dina kunder vänta medan du letar efter svar. Få en omfattande kundvy, säkerställ SLA, förutse behov med hjälp av AI och anslut på kundens villkor med omnikanalskommunikation. Med Sugar Serve kan du låta plattformen göra jobbet.

001integrationer-blogg-bakgrund

Vi kan digital försäljning, på riktigt! 

Vi hjälper inte bara andra verksamheter med att automatisera sin försäljning. Våra egna sälj- och marknadsteam arbetar dagligen med automatiserade aktiviteter kopplat till försäljning och marknadsföring. Med andra ord vet vi vad vi pratar om. 

Vi har en lång erfarenhet av effektivisera verksamheter i olika storlek och olika brancher med hjälp av systemstöd. Vi väljer ut de bästa systemen på marknaden och ser till att de fungerar tillsammans, för att ni ska kunna nå er fulla potential!

Frågor om hur vi arbetar med våra säljsystem? Hör av dig!

Profilbild liten_Pernilla Chis

Pernilla Chis 
Lead Generation Manager
pernilla.chis@exsitec.se

 

Exsitec – en digital partner

telephone-operator-4682_71ea4d7e-c056-4228-86ec-bb71a31f0b86

Support för hela er lösning

Vi hjälper er med alla system som levereras och ser till att era användare kan nyttja dem till max för att nå sin fulla potential.

Support och förvaltning hos Exsitec

 

 

map-marker-639_721dcbc1-51fa-42cd-8635-de9bcee9f60a

Vi väljer bara det bästa

Vi nöjer oss bara med det bästa systemen på marknaden. Därför har vi olika CRM-system för olika typer av kundbehov. Vi ser ständigt över marknaden så vi alltid har det absolut bästa för våra kunder.

Läs mer här

sales-performance-up-2332_c5bfd47d-0911-4e6c-9f85-0293e808f854

Vi kan integration på riktigt

Vi ser till att era system passar tillsammans och kopplas samman för optimala processer. Med över 20 års erfarenhet kan vi förstå och stötta våra kunders digitala utmaningar.

Exsitecs finansiella rapporter

female-user-2712_99be65d8-031e-4adf-ad6c-200aaf588eac

Enkla & affärsmässiga medarbetare 

Våra medarbetare kan allt från webb UX till integrationer och affärsystem, CRM och ekonomi. Vi är helhetsleverantören som via våra fantastiska kollegor ger er det ni behöver.

CRM-kravspec

Hur kommer vi igång?

Vad är nästa steg i att införskaffa ett nytt säljsystem? Om ni börjar känna er klara med era efterforskningar brukar det ofta stå och väga mellan några olika system som blivit utvalda.

Vi vet hur svårt det kan vara att välja bland alla lösningar där ute i systemdjungeln. Våra experter arbetar dock med detta varje dag. Fråga gärna Liza så guidar hon dig rätt och svarar på dina frågor.

Fråga vad som helst om Sugar Sell

Vill ni göra mer efterforskningar? Vi förstår er, att hitta ett nytt säljsystem är en komplex och omfattande process. Därför har vi försökt hjälpa er genom att ta fram en guide i hur ni kravställer ett CRM-system. Ladda ner guiden och kom ihåg att Liza finns här om du har några frågor.

https://www.exsitec.se/hubfs/Liza%20Bruze.webp

Liza Bruze

Affärsutveckling

Mobil: 070 882 55 93
Epost: liza.bruze@exsitec.se

Vad undrar du om Sugar Sell?