Lyckas med
e‑handel genom att välja rätt partner

Med en strategisk partner för er e-handel får ni inte bara spetskompetens i att implementera de ledande
e-handelplattformarna på marknaden. Ni får strategisk rådgivning och erfaren hjälp med att öka er digitala försäljning. Vi är experter på alla de digitala lösningar som gör skillnad i er verksamhet. Tillsammans skapar vi förutsättningarna för att nå era högsta ambitioner!

Vi ger er

Lång erfarenhet inom B2B

Vår långa erfarenhet av digitala projekt inom e-handel, återförsäljarportaler, PIM, integrationer och optimeringsarbete borgar för säkerhet i ditt kommande projekt. Vi jobbar med marknadsledande plattformar och verktyg för att säkerställa affärsvärde för dig som kund!

Partnerskap på riktigt

Vi tror på ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans driver er digitala affär till nya höjder. Genom ett partnerskap säkerställer vi att arbetet fortsätter även efter en första leverans.

E-handelsplattformar som levererar

Vi erbjuder flera olika e‑handelsplattformar, Litium, Norce och Vendre. Kontakta oss så finner vi den lösning som passar er bäst!

 

 

 

 

 

 

 

 

Marknadsledande e‑handelsplattformar vi implementerar

 

Litium

Litium e-handel är en molnbaserad e-handelsplattform för dig som vill accelerera din digitala affär. På Exsitec har vi en stor vana av att jobba både strategiskt och med ren utveckling av plattformen. Våra team hjälper ditt företag att hitta bästa möjliga väg framåt för att du skall få ut maximalt resultat av din digitala affär.

Läs mer om Litium ->

Norce

Storm Commerce och Jetshop ingår numera i Norce och bildar Nordens största SaaS-bolag. Skippa dyra version-uppdateringar och skala upp obehindrat. Med en kraftfull e-handelsmotor, öppna API:er och kundunika integrationer

Läs mer om Norce ->

Vendre

Vendre är den standardiserade e-handelslösningen som enkelt går att bygga ut och anpassa helt efter er verksamhet. Med sin användarvänliga plattform är Vendre både enkel att komma igång med och enkel att växa med.

Läs mer om Vendre ->

Några projekt vi är stolta överOmråden vi kan hjälpa till med

 

Digital handel

Förbättra er organisations förmåga att motsvara era kunders förväntan i både traditionella och digitala kanaler.

Produktwebb & PIM

Strukturera produkterna på er webb, berika dem med mer info och gör dem tillgängliga för försäljning snabbare.

Läs mer om PIM-system ->

CRM & MA-system

Öka er tillväxt genom sökordsoptimering, kampanjer, nyttja sociala medier och gör mer riktad kundkommunikation. 

Läs mer om CRM-system -> 

Integration och applikationsutveckling

Integrera er digitala handel med andra system & vid behov, utveckla en applikation som svar på ett specifikt affärsproblem ni har.

Läs mer om integration -> 
Läs mer om applikationsutveckling -> 

Kundportal och ÅF‑portal

Skapa selfservice åt er kunder, återförsäljare, distributörer m.fl. och samtidigt underlätta för era säljare.

Läs mer om kundportal &
ÅF-portal ->

UX & Design

Anpassa er e-handel efter användarnas behov.
Konverteringsoptimering och design som gör skillnad.

Läs mer om UX/UI & Design ->

FAQ

Vad kostar en e-handelsplattform?

Det är många faktorer som påverkar den totala kostnaden av att få en e-handel på plats. Licenskostnad för nyttjande av en e-handelsplattform är en del, projekt för att konfigurera, designa, implementera och utbilda användare är den andra delen. Sedan tillkommer också ofta integrationskostnad för integrationer mot andra system som den tänkta e-handeln skall fungera tillsammans med. Det är viktigt att fundera på hur länge man tänkt “leva med” sin nya e-handelsplattform. Hur ser tidsplanen för investeringen ut? Ibland kan en låg initial kostnad för att snabbt komma igång med en enklare lösning, bli dyrare i längden när man också räknar på utvecklingskostnader och personal som skall underhålla systemet löpande. Denna typ av resonemang kring systemstöd brukar benämnas som  TCO (Total Cost of Ownership), och det kan vara bra att fundera kring när man väger olika alternativ mot varandra.

Titta gärna på detta videoklipp där vi mer utförligt går igenom ämnet “Vad kostar en e-handel”

Vi har komplexa produkter, kan man verkligen ha en e-handel då?

Absolut! Digital handel har kommit långt de senaste åren, där moderna e-handelslösningar idag kan hantera allt från enkla volymprodukter till komplexa konfiguratorer för kundunika lösningar. Därför ska ni inte se digitala försäljningskanaler som ett hinder på grund av eran produktkomplexitet, utan snarare en potentiell konkurrensfördel gentemot era konkurrenter ifall ni kan erbjuda en e-handel. Ta gärna kontakt med oss så förklarar vi hur en sådan lösning skulle kunna se ut just för er! 

Går det att integrera e-handelsplattformen med andra interna och externa system?

För att kunna jobba med en e-handel på ett effektivt och modernt sätt, så behöver man hantera mycket data från olika källor, samt använda sig av andra tjänster som kan vara nödvändiga för ens affär. Därför går det enkelt att koppla lösningar som t.ex. Klarna, Unifaun, Voyado osv. genom färdiga API:er. Dessutom har vi en gedigen erfarenhet att integrera mot interna system som affärssystem och CRM.

Vi säljer på flera olika marknader, hur hanterar man det med en e-handel?

Det går att hantera så länge man har en e-handelsplattform som enkelt kan hantera fler olika språk, specifika betallösningar för varje land, moms, frakt och priser i olika valutor. Vi samarbetar med Vendre, Norce och Litium bland annat därför, så att kunder med internationella expansionsplaner slipper onödigt manuellt arbete och kan känna sig trygga med våra lösningar.

Vi har redan en befintlig e-handelsplattform idag som vi har haft ganska länge, är det komplicerat att byta ut?

Att byta ut en befintlig e-handel är inte ett projekt som man ska underskatta komplexiteten i. Anledningen är att e-handeln i många fall är innästlad i övriga system, är ansiktet ut mot era kunder, samt är platsen där affärskritiska transaktioner genomförs i varierande utsträckning. Men om befintlig e-handel inte uppfyller alla nya behov som kan ha uppstått med tiden eller om det interna arbetet för att upprätthålla nuvarande lösning är hög, så rekommenderar vi ändå ett byte. Vi hjälper gärna till att kravställa er nya e-handelsplattform och rekommenderar att ni gör en förstudie tillsammans med oss där vi kan hjälpa er att ta fram skisser på både design och hur era nya processer skall fungera. 

Vill du titta närmare på vad ni kan få ut av en e‑handel? Vi är flera specialister som kan rådge er kring era möjligheter

Vincent Asp Profilbild Rund

 

Niclas Frid Profilbild rund

 

Niclas

Specialist e-handel
Niclas.frid@exsitec.se
072 714 84 82

Fredriklundell_skugga

 

Fredrik

Försäljningschef – Digitala affärer
Fredrik.Lundell@exsitec.se
070 934 30 81

 


Brenderup stärker återförsäljarens och slutkundens
möjlighet att shoppa online med ny e-handel.

 

 

 

 

 

 

brenderup boll

 

Brenderup insåg tidigt behovet av att ha en webb för återförsäljare där de smidigt kunde hantera och hitta all typ av information om samtliga produkter. I takt med ett växande antal varumärken men också ökat antal kunder, blev det tydligt att det dåvarande systemet var alldeles för svårhanterat för Brenderup internt. Systemet blev för fyrkantigt och upplevdes för ”stort” för organisationen och i en ny upphandling blev därför en viktig parameter att den nya ehandelsplattformen behövde vara flexibel och med enkel hantering.

 


BE Group stärkte kundupplevelsen med ny e‑handel

 

 

 

 

 

 

be group boll

 

Tillsammans med Exsitec har BE Group utvecklat en e‑handelslösning som både förenklar och förhöjer köpupplevelsen för besökaren. Vilket är viktigt för grossister som vill expandera till nya marknader.

BE Group är norra Europas ledande stålgrossist med ett brett sortiment av produkter inom stål, rostfritt och aluminium. Företaget var tidiga på bollen med e‑handel. Redan 2003 lanserades en lösning för försäljning online.

Så kommer du igång med e‑handel

Webb-guide | E‑handel

  Exsitec som partner för din satsning på e‑handel

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

Låt oss skapa magi för er e‑handel

med marknadens ledande plattformar

Litium_new_logo_webP

 

Litium är en skandinavisk plattform där allt kring e-handeln samlas på ett och samma ställe. CMS, OMS, PIM i en enda lösning.

Norce_logo_1000x237

 

Norce e-handelsplattform har öppna API:er och kundunika integrationer. Optimera er nuvarande webb eller skapa en ny med headless e-handel. 

vendre-logo-text-svart
 
 
Med Vendres e-handelsplattform kommer du snabbt på plats med full flexibilitet. Skapa en digital produktkatalog eller fullskalig e-handel.
 

Optimera kundresan med CRM

Hubspot small


HubSpot är marknadslednande på marketing automation, leadgenerering och säljoptimering. Öka er försäljning med hjälp av kundnärvaro.

sugarcrm-blk-logo
 
SugarCRM är plattformen som utmanar Salesforce med kundanpassade lösningar. Optimera ditt CRM för er kundresa och öka kundnöjdheten.
 
SuperOffice


SuperOffice är ett molnbaserat CRM-system för att skapa och underhålla kundrelationer. Välj de delar ni behöver för en komplett kundöversikt.
 

Vincent Asp Profilbild Rund

 

 

Vad undrar du om E-handel? Vincent svarar gärna på dina frågor.