Ansökan öppnar januari 2024

Ett av Sveriges mest populära sommarjobb inom IT

Exsitecs sommarjobb, med start i juni, pågår under nio veckor och är ett av Sveriges roligaste mest eftertraktade sommarjobb inom IT. Sommarjobbet är en bra start på unik chans att kickstarta din karriär i IT-branschen.

 

 

 

 

 

 

 

Ett sommarjobb som
gör skillnad
på riktigt

Sommarjobbet kommer att bestå av att, i ett mindre team, driva ett projekt från start till mål. Exakt vad projektet kommer att innefatta är inte bestämt ännu, men på Exsitec är vi alltid intresserade av att få hjälp med uppgifter som hjälper hela vår verksamhet, idag och i framtiden. 

 

 

Öppna sommarjobb 2024

 

Sommarjobb inom
business intelligence

Linköping - Göteborg - Stockholm

Inom området Beslutsstöd arbetar du med några av de bästa Business Intelligence verktygen på marknaden, såsom Qlik och PowerBI. Med hjälp av verktygen får du bygga BI-applikationer som gör skillnad i vår verksamhet - på riktigt.

Sommarjobb inom
applikationsveckling

Linköping - Stockholm
 

Inom området Applikation kommer du få arbeta med tekniker och ramverk som exempelvis Angular 7, ASP.NET Core och ReactiveX. Med hjälp av dessa får du möjligheten att bygga applikationer som gör skillnad i vår verksamhet på riktigt. 

Varför Exsitec?

 

Utveckling

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter genom våra interna mentor- , ledarskaps- och säljprogram. Dessutom åker du kontinuerligt på externa och interna konferenser för att lära dig om nya områden, dela kompetens och inspireras.

Flexibilitet

Hos oss tillämpar vi komptid vilket gör att du hanterar din arbetstid flexibelt. Då vi är spridda på flera orter i Norden kan du dagligen välja vilken ort du arbetar på. Eller så kanske du vill byta permanent från en ort till en annan!  

Variation

Idag har vi fler än 4000 kunder, detta ger oss en varierad vardag där du stöter på många typer av verksamheter med olika behov och utmaningar. Vi tar hem våra projekt till kontoren och arbetar allt som oftast i en multiprojekt-miljö.

Hälsa

Exsitec strävar efter att ha en mycket hög friskvårdsnivå. Därför betalar vi 5000 kr i friskvårdsbidrag till våra anställda och har för samtliga anställda tecknat en förmånlig sjukförsäkring.

Sociala aktiviteter

På Exsitec gillar vi att umgås med varandra och vi anordnar året runt aktiviteter för alla intressen. Vare sig du gillar att måla, träna crossfit eller prova mat så är vårt mål att det ska finnas aktiviteter som passar just dig

Resor

Med vår flexibilitet och våra många kontor på Exsitec är det ibland svårt att hinna träffas fysiskt. Därför uppmanar vi på Exsitec att besöka varandra i våra olika städer, självklart står Exsitec för både resa, hotell och mat!

 

 

 

 

Visby (3)

 


Möt Erik!

"Jag började min resa på Exsitec genom sommarjobbet 2019. Då hjälpte jag Exsitec att bygga en applikation för att hantera anställningsavtal. Genom sommarjobbet fick jag en fot in på Exsitec och fick på så sätt en plats på traineeprogrammet ett år senare."

- Erik Ståhl, Teamledare App & Integration

 

 

Läs mer om oss

Läs våra artiklar som berättar med om hur vi ser på olika frågor och hur vi ställer oss till det som arbetsgivare.

Våra kollegor

Under 1 min

Våra kollegor

Vad innebär det då att vara en bra kollega för oss på Exsitec? I den första delen av vår artikelserie, Att jobba på...

Lön & förmåner

Under 1 min

Lön & förmåner

I denna artikel kommer vi att utforska hur Exsitec arbetar med just lön och förmåner.

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Under 1 min

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

I det senaste inlägget pratar vi om hur vi ser på karriär- och utvecklingsmöjligheter på Exsitec.

Tar du examen 2024?

Då vill vi tipsa dig om att söka vårt traineeprogram som startat augusti 2024. Läs mer om det genom länken nedan.