Medius logga 2023 - vit

Medius AP Automation tillsammans med IFS

En lösning av Exsitec & Novacura

 Medius-Spend-skjermbilde

 

Medius AP Automation och IFS tillsammans 

Affärssystemet IFS är ett kompetent ERP-system som används av flera företag världen över. Tillsammans med elektroniska fakturahanteringssystemet Medius AP Automation (Medius AP A) får ni en kraftfull no touch-lösning för era leverantörsfakturor. 

Fördelar med Medius AP A tillsammans med IFS

 

Kontroll i fakturaflödet

Automatisering
och effektivisering

Minskat manuellt arbete

Medius-boll

 

Medius AP A

Medius AP Automation är systemet för elektronisk fakturahantering som skapar flöden för fakturor med minimal handpåläggning.

Medius AP Automation hjälper er digitalisera pappersbaserade fakturor, automatisera manuella processer och förflyttar hela fakturaprocessen till ett digitalt flöde. Med matchning på radnivå ger systemet en hög träffsäkerhet för varje faktura.  

Novacura

 

IFS Applications

Novacura erbjuder en komplett uppsättning tjänster i relation till IFS Applications / IFS Cloud-system. IFS Applications består av en rad olika applikationslösningar som enkelt kombineras för just er verksamhet.

Varje applikationslösning består av ett antal komponenter fullt integrerade med varandra. Några av dessa är IFS Financials, Human Resources, Sales and Service och Projects som erbjuder lösningar inom det dagliga administrativa arbetet.

Novacura-flow

 

Novacura Flow

Novacura Flow® möjliggör större användning av affärssystemet IFS.

Novacura Flow är en flexibel mjukvara som hjälper er anpassa och utöka affärssystemets funktionalitet. Plattformen synkar system och integrationer samt ökar användarvänligheten. 

On demad: Medius Spend Management mot IFS

Under webinaret kör vi en helikoptervy på Medius Spend Management Suite och tar en övergripande genomgång kring  Medius AP Automation. Vi går självklart också igenom integrationen mellan Medius och IFS

 

medius-ifs-novacura1

 

Sömlös integration mellan systemen

Tillsammans med Novacura har Exsitec utvecklat en integration mellan IFS och Medius AP Automation.

Integrationen bygger på Novacuras plattform Flow och har gjort det möjligt att få till en integration innehållandes flera standardkomponenter för bokning av omkostnadsfakturor samt matchning av inköpsorder mot ankommande varufaktura mellan IFS och Medius AP Automation.

I dagsläget stödjs IFS-versioner från version 8 och framåt - vid eventuellt tidigare versioner så kan detta hanteras men ingår inte i standarderbjudandet gällande integration.

Vill du veta mer? Kontakta Martin så berättar han mer.

Med mig kan du prata om allt från val av EFH-system till systemintegrationer och helhetslösningar. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Martin Gabrielsson Webbmall - boll för bild - 2023

Martin Gabrielsson

Affärsutveckling