target-white

 

Millnet Tid & Projekt

Millnet Tid & Projekt är en skräddarsydd lösning som sätter er verksamhet och vardag i fokus.

  Sparar värdefull tid

  Molnbaserat verktyg

 Resurs- och projektplanering i fokus

 Med rätt verktyg sparar du tid och ökar lönsamheten

Millnet Tid & Projekt är en skräddarsydd lösning baserad på standardprodukter och erbjuds dessutom en helhet som tar tillvara på redan gjorda investeringar. Lösningen kan utvecklas och anpassas när behoven förändras. Det ger ditt företag en ökad valfrihet, större affärsnytta och en låg ägandekostnad. 

Millnet-tid-projekt

 

4 Saker du kommer gilla med Millnet

 

Resurs- och projektplanering

Med detta påslaget kan du som projektledare planera dina projekt och tilldela projektmedlemmar arbetsuppgifter utifrån deras tillgänglighet. Du ser enkelt beläggningen för de olika resurserna och kan följa upp projekten på detalj eller övergripande nivå vad det gäller tid, intäkt & kostnad.

Modul för analys

Med Millnets unika analysmodul baserad på BI-verktyget Qlik analyseras allt som händer i systemet. Nyckeltal såsom debiteringsgrad, snittdebitering, beläggningsgrad, lönsamhet etc. tas enkelt fram på valfri kund, projekt, person, avdelning, resultatenhet etc.

 

Integrerbart

Exporterar enkelt lönedata till ditt lönesystem för att helt automatisera hanteringen av löner på företaget. På samma sätt kan du även skicka godkända fakturor till ditt ekonomi-/ affärssystem. Detta innebär att kunder, projekt och leverantörsfakturor bara behöver läggas upp en gång vilket gör att ledtiden för dessa moment minimeras.

Läs mer om hur vi arbetar med integrationer på Exsitec.

 

Tillgängligt när du vill

Då lösningen är helt webbaserad kommer du åt systemet var du än befinner dig och med vår webbapp går det även lätt att rapportera tider mm. direkt i mobil eller surfplatta.

Analys Millnet

 


Fler funktioner ni kommer att gilla

Rapportera tid, körjournal, utlägg & traktamente

Attestera & kontrollera

Smidig fakturering

Översikt av flextid, övertid, mertid och restid

Projektuppföljning

Stöd för prislistor & valutor

 

 

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

Prata Millnet Tid & Projekt med mig

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Linnéa Pålsson 2

Linnéa Pålsson

Affärsutveckling