Vad är Visma.net Logistics?

Visma.net Logistics är en modul för lagerhantering. Det finns stora automatiseringsmöjligheter för logistikflöden. Det går till exempel att få en plocklista genererad under natten som sedan finns tillgänglig när du kommer till jobbet på morgonen, automatiska inköpsförslag baserat på lagersaldo, specifika priser och rabatter utifrån kundspecifika krav, utförliga rapporter på försäljning och lager och mycket mer.

Fördelar med Visma.net Logistics

Check
Optimerad Supply Chain

Med dashboards, nyckeltal och rapporter får ni en god insyn genom hela er supply chain och de parter som berörs. Med integrerade processer för lager, beställning och inköp får ni full spårbarhet för att kunna optimera er supplychain.

Check
Ökad kundnöjdhet

Genom att arbeta med logistikdata kan ni förutse möjliga problem och arbeta mer proaktivt för att förhindra dessa från att uppstå.

Check
Större lönsamhet

Dra nytta av data för att genomföra analyser av kunder, leverantörer och artiklar för att på så sätt kunna maximera era försäljningsintäkter och optimera lager, konstader och inköp.

Check
Kontroll

Med Visma.net Logistics kan ni säkerställa exakthet med information om lagernivåer i realtid för att ni ska känna att ni har kontroll och framförallt - kan känna tillit i ert affärssystem. 

Läs mer om funktionerna i Visma.net Logistics

Visma Software har samlat alla funktioner i Visma.net Logistics på en sida för att ni ska få en enkel överblick över vilka aktiviteter ni kan få hjälp med i er verksamhet. 

Skärmavbild 2021-03-10 kl. 11.09.34

Skalbart!

Visma.net är ett fullt skalbart affärssystem, så skulle det vara så att ni vill vänta med logistik kan man börja med att implementera Visma.net financials först och ta logistikmodulen i ett senare skede. Eller har ni kanske redan Visma.net finacials idag och är sugen på att utöka med logistikmodulen? Är du intresserad av att veta hur ni skulle kunna automatisera era logistikflöden inne i Visma.net så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er.

 

Ladda ner vår guide

välj rätt IT-stöd till er lagerverksamhet-1

 

Gray-White
https://www.exsitec.se/hubfs/Webb%20Linnea%20Pa%CC%8Alsson%20-%20web.jpeg

Linnea Pålsson

Affärsutveckling

Undrar du något om Visma.net Logistics