Rebecca Wahlberg
Rebecca Wahlberg
kontakta mig

Smart rapportering med OSR - Funktioner som ger dig full kontroll

Smart rapportering med OSR - Funktioner som ger dig full kontroll
OneStop Reporting (OSR) är en molnbaserad plattform som integreras med ert affärssystem. För den som vill ha fullständig kontroll över företagets ekonomi är det ett utmärkt verktyg med smarta funktioner. De smarta funktionerna som finns i OSR gör att du kan effektivisera ditt arbete och öka din produktivitet samtidigt som du får en överblick över din ekonomi på ett överskådligt sätt.

 

Vi presenterar några av våra favoriter nedan:

 

Drilldown funktionen ger insyn i utfallen

Med hjälp av drilldown-funktionen kan du få insyn i utfallet bakom varje belopp direkt i OSR. Detta gör att du inte behöver gå in i affärssystemet för att se vilka transaktioner som utgör beloppet. Det är en tidsbesparande funktion som ger dig ökad kontroll över dina affärstransaktioner.

 

Schema för utskick av rapporter

Med OSR kan du enkelt sätta upp ett schema för utskick av rapporter till andra användare. Du behöver inte själv skicka ut rapporter utan plattformen sköter allt åt dig. Detta är en bekväm funktion som underlättar kommunikationen mellan olika avdelningar.

 

Molnbaserad plattform ger enkel åtkomst

Eftersom att OSR är en molnbaserad plattform kan du enkelt få tillgång till rapporter och budgetar från var som helst. Det gör att du alltid kan ha fullständig kontroll över din verksamhet, oavsett var du befinner dig. Detta är en praktisk funktion för dig som vill ha frihet och flexibilitet.

 

Tilldela roller för användare

Med OSR kan du tilldela roller för vad användaren ska kunna se eller utföra i rapporter och budget. Detta gör att du kan ge olika användare olika behörighet beroende på deras arbetsuppgifter. Detta ökar säkerheten och ger dig fullständig kontroll över vem som har tillgång till vilken information.

 

Dashboards med visuella grafer

OSR ger dig tillgång till dashboards med visuella grafer som ger dig en snabb och enkel översyn på bolagets siffror. Detta är en användbar funktion för dig som vill ha en överblick över företagets ekonomi på ett överskådligt sätt.

 

Spara ner rapporterna enkelt

OSR ger dig möjlighet att enkelt spara ner rapporterna till PDF eller i Excel-format. Detta gör det enkelt för dig att dela rapporter med andra eller att arkivera rapporter för framtida bruk.

 

SE WEBINAR: OneStop Reporting - Ett smartare sätt för budgetering

 

 

Ett smart verktyg som ger dig fullständig kontroll

Sammanfattningsvis så är Onestop Reporting ett smart verktyg som ger dig fullständig kontroll över din verksamhet. De smarta funktionerna som finns i OSR gör att du kan effektivisera ditt arbete och öka din produktivitet samtidigt som du får en överblick över din ekonomi på ett överskådligt sätt. Du kan läsa ännu mer om OSR här eller kontakta oss om du har frågor kring er rapportering eller ert affärssystem ihop med OSR!

LÄS MER OM ONESTOP REPORTING

 

 

Kontakta skribenten

Rebecca Wahlberg
Rebecca Wahlberg