Erfarna & drivna Qlik-konsulter

Vi hjälper dig maximera nyttan av din Qlik-investering. Som en pålitlig Qlik Elite Partner genomför vi en stor mängd projekt varje år och vet vad som fungerar.

  Qlik Elite Partner

  Certifierade och erfarna

  Lokal närvaro ger trygghet

Qlik-Elite-ChannelPartner-exsitec

 

 

 

 

Några av våra nöjda kunder

En trygg Qlik-partner

Vårt mål är att hjälpa dig få ut det mesta av din Qlik-investering. Oavsett om Qlik är nytt för er, om ni vill migrera från QlikView till Qlik Sense eller om ni vill ha hjälp att förbättra er befintliga Qlik-lösning.

Vår erfarenhet är din trygghet. Med över 70 beslutsstödskonsulter genomför vi en stor mängd projekt varje år och vet vad som fungerar. Vårt arbete spänner över hela Qlik-plattformen - från Qlik Sense, QlikView, Qlik Nprinting till Qlik Cloud.

Att arbeta långsiktigt och ställa upp för sina kunder är en självklarhet för oss. Med oss får du en pålitlig konsultpartner som hjälper dig igenom alla steg i livscykeln kring en Qlik-lösning - från utvärdering, införande till utbildning och support.

  Dra nytta av vår erfarenhet

  Få en lösning som passar er

  Få ut mer av er data

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Bred erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder. På kort sikt såväl som på lång sikt.

3 (2)-1

Vi kan Qlik

Vi har högsta partnerstatus med Qlik sedan år 2010 och genomför varje år en stor mängd projekt. Vår erfarenhet är din trygghet!

kristofer-round

 

 

Undrar du något? Kristofer svarar gärna på dina frågor.