Integrationsordlistan

Din ordlista för allt om systemintegration

 

 

 

Integration Ordlista Best of Breed

Best of Breed

Vad är Best of Breed?

Best of Breed är en IT-strategi där man köper system från flera olika systemleverantörer för att på sätt skapa den bästa möjliga helhetslösningen. Läs mer om Best of Breed här.

Vad är Best of Suite?

Best of Suite är ett alternativ till Best of Breed, där man väljer en leverantör och det/de system som den erbjuder. Fördelen är att du då kan få en mer helintegrerad lösning. Samtidigt blir den mindre flexibel och inte lika funktionell.

Vilka är fördelarna med Best of Breed?

Eftersom Best of Breed ger dig möjligheten att välja olika leverantörer så går det att anpassa sin IT-lösning efter behov. Om man behöver det absolut bästa CRM-systemet på marknaden så kan man välja det, samtidigt som man kanske inte behöver ett lika avancerat CRM-system. Genom att skräddarsy sin IT-miljö på detta sättet kan man skapa den bästa möjliga helhetslösningen för sin verksamhet.

Utmaningen med Best of Breed

Den huvudsakliga utmaningen med Best of Breed är att lyckas integrera alla system på ett bra sätt. Detta kräver ett strukturerat arbete med en robust integrationsplattform. Som tur är finns det idag många bra lösningar för att hantera olika integrationsbehov.

 

Prata integrationer med mig

Med mig kan du prata om allt från val av system till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Martin Kaldma WebP

Martin Kaldma

Integrations-chef
Mobil: 073 - 851 70 70
Epost: martin.kaldma@exsitec.se