Projekthantering

Projekthantering handlar om hur man strukturerar upp och planerar olika projekt, för att effektivisera projekten och verksamheten generellt. Med rätt system för projekthantering kan ni nå bästa resultat och optimera tiden till fullo. 

Om ditt företag är verksamma i en bransch där det förekommer mycket projekt har du förmodligen stött på begreppet projekthantering tidigare. Antingen är det ett begrepp du har stenkoll på och du har processer för att stötta området eller är projekthantering ditt dåliga samvete, som du vet att du borde ha bättre koll på. Du kanske jobbar inom reklam och media, ingenjör- och arkitektur eller IT-konsultverksamhet, hur som helst så har du hittat hit av anledningen att du är nyfiken på projekthantering.

Check
Projekt, fakturering och analys i ett och samma system
Check
Integrera projekt och fakturering - sparar tid och garanterar 100% faktureringsgrad
Check
Snabbare faktureringscykler och inbetalningar av fakturor
Check
Funktioner som stödjer hela kedjan från sälj till fakturering
Check
Integrera med befintliga affärssystem och CRM-system
Check
Tidrapportering
White-Light Gray

Testa er digitaliseringsgrad

 

System för projekthantering

Med ett webbaserat projekthanterings- och tidrapporteringssystem kan du minimera den administrativa insatsen. Genom systemet har alla som är involverade i projektet tillgång till all information som är samlad på ett och samma ställe. Det skapar en ökad delaktighet hos alla involverade, både genom att det bidrar med relevant information och genom att de får inblick i hur just deras arbete eller projekt fortlöper. Lägg tiden på mer värdeskapande aktiviteter och på rätt saker för det faktiska målet med projektet.

projekthantering-png

 

 

Guide: 8 vanligaste frågorna vid valet av projektverktyg

Till guiden

quotesign

Visma.net Project Management, tidigare Visma Severa, gör det enkelt att hantera projektledningen

Nathalie Nilsson, Projektansvarig