IT för bygg, service & entreprenad

- Så väljer ni rätt IT-stöd

Att välja rätt IT-system och leverantör är avgörande för att optimera verksamheten inom bygg, service, entreprenad och fastighet. Vi har sammanställt en guide i 3 steg med experttips för att hjälpa er navigera genom den komplexa processen att välja det mest passande systemet och den bästa leverantören för er specifika verksamhet. 

 

 

 

 

1 Marknadsläge, framtidsprognos och IT
2 Så väljer ni rätt system för er verksamhet
3 Hitta er IT-leverantör: Att välja rätt partner
4 Test: Hur digitala är ni jämfört med resten av hantverksbranschen?

 

Marknadsläge, framtidsprognos och IT

Extra material! I denna exklusiva första del av guiden pratar vi marknadsläget, framtidsprognos och hur våra kunder tänker kring sin verksamhet och IT-lösningar

 

 

 

Så väljer ni rätt system för er verksamhet

Att välja system kan vara en lång process och ett komplext beslut. Vi går därför igenom vad man bör tänka på när man står inför processen att köpa nytt eller byta ett befintligt system, så det blir rätt från början.

 

Hitta er IT-leverantör: Att välja rätt partner

Varför ska man samarbeta med en leverantör när man väljer och implementerar IT-system? Och hur väljer man en lämplig partner? Vi går igenom vad man ska ha i åtanke, de vanligaste fallgroparna och hur ni undviker dem.

 

 

Test: Hur digitala är ni?

Gör testet för att se er digitaliseringsgrad jämfört med resten av branschen!

 

 
 
 

Prata IT-system för er verksamhet med mig

Med mig kan du prata om allt från val av verktyg till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

isak hofvenstam

Isak Hofvenstam

Affärsutveckling