Increase-sales-white

område-ikon-beslutsstöd-vit

Strategisk hjälp för din e-handel

Strategi och analys är två viktiga nycklar för att lyckas med sin e-handel. En genomarbetad strategi hjälper dig att styra och prioritera dina digitala satsningar mot det förutbestämda målet. Vi börjar alltid med en nulägesanalys för att förstå just dina utmaningar och för att hjälpa dig att hitta målen för din e-handel.

 Utveckla affärsstrategin

  Kartläggning av konkurrenskraft

 Förbättringar för verksamheten som helhet

 Strategi för digitala affärer

Att driva framgångsrik e-handel idag kräver dels att du har rätt teknisk lösning på plats men också att du ständigt måste vara på tårna för att förstå vad dina kunder och besökare vill ha och utveckla ditt erbjudande därefter. Du kan ha världens mest avancerade e-handelsplattform och utbud men om kunderna ändå inte handlar hjälper det föga.

strategi-rund

Vi hjälper dig att tänka strategiskt, både ur ett tekniskt perspektiv samt med fokus på kundupplevelsen. Det innebär att vi kan vara ett bra bollplank inför kommande budgetarbete, större satsningar gällande tekniska implementationer och som en bra part att provköra idéer på. Vi kan också hjälpa dig komma fram till hur du kan öka konverteringen via digitala kanaler och e-handel, affärsutveckling, strategi, analys och design.

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens i att skapa digitala kundupplevelser som genererar försäljning. Med hjälp av datadrivna analyser hjälper vi dig förstå vad du behöver fokusera på för att lyckas med din e-handel. Kort och gott - vi brinner för att hjälpa dig att lyckas med dina digitala satsningar!Strategi och Analys

Strategi och analys är två viktiga nycklar för att lyckas med sin e-handel. En genomarbetad strategi hjälper dig att styra och prioritera dina digitala satsningar mot det förutbestämda målet. Vi börjar alltid med en nulägesanalys för att förstå just dina utmaningar och för att hjälpa dig att hitta målen för din e-handel.

computer-code-interface-white

 Illustrasjon - Profitbase Risk Management

Hur kan en välplanerad strategi öka er försäljning? 

Oavsett vilken utmaning du står inför när det gäller e-handel kan vi hjälpa dig med strategi och rådgivning. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom det mesta som rör e-handel och vi skräddarsyr ett upplägg som passar just dig och ditt behov.

Exsitec hjälper med er strategi genom bland annat: 


-> Nuläges- och behovsanalys

-> Ta fram strategier för e-handel som ger effekt

-> Kartlägga era viktigaste mål och sätta en strategi för hur ni når dem

-> Kartlägga kundresor och identifiera och föreslå förslag öka kundupplevelsen

-> Kartlägga vilka kanaler som ger störst effekt på er försäljning

-> Prioritera vad ni behöver göra för att nå era mål

-> Kartlägga hur ni står er i det digitala landskapet jämfört med era konkurrenter

-> Ta fram strategier för leadsgenerering genom digitala kanalerKundcase

Tapwell fortsätter sin utvecklingsresa genom strategi

Att jobba strategiskt ihop med Exsitec har varit Tapwells melodi sedan start. Utöver ren utveckling hjälper vi också till med tankar omkring kundresa, internationalisering, trafikanskaffning och mycket mer. 

spot on-sidor till exsitec (55)

 

 

Guide: allt du behöver veta för ett lyckat e-handelsprojekt

Ta del av vår gratis guide och få full koll på hur du bör gå tillväga i starten av ett e-handelsprojekt. 

Lyckat e-handelsprojekt

spot on - seo-hjälp

 

Förbättringar inom verksamheten

Ge din styrelse en inblick i digitala trender inom er bransch. Vad gör era konkurrenter? Hur ser framtiden ut? Vilka typer av beslut behöver prioriteras? 

Är det sant att resultatet för din digitala marknadsföring kommer öka bara för att du ökar din budget? Vi hjälper dig som marknadschef att sätta rätt förväntningar på din marknadsbudget.

Har er ledningsgrupp identifierat ett antal nödvändiga digitala åtgärder för att öka försäljningen men har svårt att se vad som bör hanteras först? Vi hjälper dig med prioriteringen.

Hur får du som produktägare ut mest möjlig av din grupp samt partner? Vad behöver du förbereda dig på innan ett projekt? Vi går igenom grunderna i ett digitalt projekt. 

Vincent Asp rund

 

 

Önskar du strategisk hjälp? Vincent svarar gärna på dina frågor.