Exsitec är experter på digitala affärer och allt med kundresan 

Maximera er försäljning och nå era affärsmål med hjälp av digitala verktyg och tjänster för försäljning, marknadsföring och kundhantering. Vi utvärderar de bästa systemen på marknaden, ser till att de fungerar tillsammans i er verksamhet och optimerar er lönsamhet.

 

 


 


E-handel

 


Vi har valt ett urval av partners vars e-handelsplattformar är de bästa på marknaden. Vi har dessutom erfarenheten att kunna guida dig fram till den lösning som passar din verksamhet bäst, samt skapa förutsättningar för er att nå era ambitioner. 


CRM

 


Vi är experter på den digitala kundresan. Låt oss hjälpa era kunder att få den absolut bästa möjliga upplevelsen. Vi arbetar med de absolut bästa verktygen på marknaden. På så sätt behöver ni bara fokusera på era mål och behov, så löser vi de digitala stödet. Vi hjälper allt från säljare, marknadsförare till kundtjänstmedarbetare att få den stöttning de behöver med hjälp av digitala verktyg.

Digital 
Marknadsföring

& SEO

 

Marknadsföring (digital såklart) är ett vasst verktyg att använda för att ska förtroende som sedan kan leda till fler affärer för ditt företag. Vi hjälper er hitta vem ni pratar med och kan därför anpassa budskap och innehåll.

 

 

 

Några kunder vi hjälper 

Några områden vi kan hjälpa till med
Investera i era kunders totala upplevelse

E-handel och digitala affärer

Vi hjälper er strategiskt att förbättra er organisations förmåga att motsvara era kunders förväntan i både traditionella och digitala kanaler. Med rätt systemstöd i bottens er vi till att ni når er fulla potential!

Vi samarbetar med de bästa plattformarna för e-handel specialiserade för B2B

Litium, Norce, Vendre, Inriver, Optimizely

Produktwebb & PIM

Strukturera produkterna på er webb, berika dem med mer info och gör dem tillgängliga för försäljning snabbare.

LÄS MER HÄR

CRM & Marketing automation

Öka er tillväxt genom sökordsoptimering, kampanjer, nyttja sociala medier och gör mer riktad kundkommunikation

LÄS MER HÄR

Integration & Applikationsutveckling

Integrera er digitala handel med andra system & vid behov, utveckla en applikation som svar på ett specifikt affärsproblem ni har.
Vi integrerar mot majoriteten av systemen som finns på markanden. 

LÄS MER HÄR

Kundportal & Återförsäljar-portal

Skapa selfservice åt er kunder, återförsäljare, distributörer m.fl. och samtidigt underlätta för era säljare.

UX & Design

Anpassa er e-handel efter användarnas behov. Konverteringsoptimering och design kan vara det som blir avgörande för en lyckad e-handel eller webbsida.

Några sidor vi varit med att designa
Tibergs möbler
Tapwell
ByRydens

 

 

 


Öka omsättningen genom att investera i digitala kanaler för kunder & försäljning

 


Prata med en expert

Marknadsledande plattformar

Vi jobbar med de bästa systemen på marknaden. Vi ser till att systemen pratar med varandra. Oavsett om det är Litium, Norce eller Vendre för e-handel eller HubSpot, SuperOffice eller SugarCRM för kundhantering.

Vi är en strategisk partner

Vi hjälper er inte enbart med systemimplementationen. Såklart kan vi även stötta med strategisk rådgivning kring er digitala försäljning och marknadsföring. Vi tror på ett långsiktigt samarbete!

Vill du titta närmare på vad ni kan få ut av en digitala affärer? Vi är flera specialister som kan rådgive er kring era möjligheter

Vincent Asp Profilbild Rund

 

Vincent

Specialist e-handel
Vincent.Asp@exsitec.se
073 868 18 10

Boka en rådgivning direkt i min kalender

Liza Bruze Profilbild rund

 

Liza 

Specialist CRM
& Marketing Automation
Liza.Bruze@exsitec.se
070 882 55 93

 

 

Fredrik Richter Profilbild rund

 

Fredrik

Specialist e-handel
Fredrik.Richter@exsitec.se
072 714 84 81


Ebba Johansson Profilbild rund

 

Ebba


Specialist CRM
& Marketing Automation

Ebba.Johansson@exsitec.se
076 495 87 38


Några av våra partnersystem vi implementerar

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Vi arbetar i långa kundrelationer genom att ta ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

1 (4)

En fungerande helhet

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

 

 

 

Undrar du något? Våra specialister kan hjälpa dig hitta rätt lösning för just er.