e-commercial-concrete

 

 

 

E-handel B2C

Företag som säljer till privatpersoner har traditionellt kommit något längre med sin webb än de som säljer till företag

  Säkerställ att dina annonser syns

  Effektiv kampanjekonomi

 Väx genom merförsäljning

 

 

 

Hitta rätt ehandelsplattform för din B2C försäljning 

Det finns de bolag som startat sin affär i en butik för att sedan utöka även på webben och därmed kämpar med att få ihop ett omni-kanal tänk, det vill säga att känslan för butiken är samma oavsett om du besöker den live eller på webben. Sedan finns det de B2C-bolag som är startade på webben men nu ser att det finns potential att starta pop-up shops eller andra typer av samarbeten efter att webben banat väg för deras varumärke.spot on - seo-hjälp

 

Val av e-handelsplattform 

Gemensamt för många B2C-bolag är dock att de behöver jobba mycket och hårt med sin konvertering. Det finns olika sätt att lyckas här, men det börjar oftast i valet av e-handelsplattform. En bra e-handelsplattform hjälper dig som företag att växa, analysera din data på ett korrekt sätt och har ett bra stöd för språk, valuta och betalmodeller. Vi jobbar med flertalet olika e-handelsplattformar som alla lämpar sig väl för bolag som kommit en bit på vägen med sin e-handel och nu är redo att växla upp ytterligare. 

 

 

 

3 saker att tänka på

A/B-tester, optimering och webbanalys

Vi hjälper dig förstås med andra tjänster utöver rena ehandelsplattform frågor. Kanske behöver du testa dig fram för att se vad som fungerar på just din webbshop med hjälp av A/B-tester? Vi kan också gå in och göra en webbanalys ur både teknisk och UX-design aspekt för att se om det finns små (eller stora parametrar) som gör att din webb av någon anledning inte konverterar så bra som du tänkt dig. Läs mer om vad vårt Growht Team kan hjälpa dig med. 

Konvertering, SEO-analys och annonsering i sociala medier

På Exsitec kan vi hjälpa dig med allt som rör hela den digitala affären, såväl som trafikanskaffning av besökare till din e-handel som uppföljande riktade kampanjer efter köp. Vi jobbar dagligen med att optimera våra kunders digitala affär och har stor erfarenhet av att anpassa oss efter önskemål och budget.

Framtidens e-handelstrender 

Om du är nyfiken på vad som händer såväl nationellt som internationellt och vill säkerställa att ditt företag är på rätt spår och jobbar mot rätt mål så kommer vi vara en perfect match. Vi träffar förstås gärna dig och ditt företag för att se om det kan finnas möjligheter till ett kommande samarbete. Vill du veta mer? 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

Vill du veta mer om Digital Marknadsföring? 

Vincent Asp rund

 

 

Vill du veta mer? Ta en digital kaffe med Vincent!