e-commercial-white

B2B - digital försäljning på nätet

Har ni redan investerat i affärssystem och automatisering för tillverkande flöden på ditt bolag så har ni lagt en bra grund för er digitalisering. Nu är det dags att gå online och ge webben ett lyft för att skapa lönsam försäljning genom att växa på fler marknader. Målet - att skapa en digital supersäljare, det vill säga den säljaren som aldrig sover, aldrig är sjuk och som alltid visar den mest nödvändiga informationen för besökaren.

Flertalet plattformar

Skräddarsydda lösningar

Internationellt erkänt

 B2B - hur går det ihop med e-handel? 

Många B2B-bolag upplever att deras produkter och tjänster är för komplicerade för att säljas online via en e-handel - och så kan det kanske vara. Det hindrar dock inte att presumtiva och befintliga kunder ändå besöker sidan för att kunna hitta nödvändig information. Låt företagets webb vara fylld med fakta och information och ge dina duktiga säljare tid att göra det de är bäst på - hålla en god och nära relation med kunden.

optimizely-mockup

Val av e-handelsplattform

Känner du dig osäker på vilken typ av e-handelsplattform som passar ditt företag bäst? Vi på Exsitec är partner med flertalet olika varianter av e-handelsplattformar, allt från Litium, Norce, Optimizely (tidigare EpiServer), Umbraco och Vendre. Med hjälp av dessa plattformar kan du få stöd i allt från CMS, PIM och E-handel. Det ger oss en stor bredd och möjlighet att hjälpa er att välja den plattform som faktiskt passar er allra bäst.

För vissa ändamål och lösningar kanske en skräddarsydd lösning är det som behövs. Vi utvecklar också specialbyggda varianter när vi anser att en ren e-handelsplattform kanske inte gör din affär rättvisa. 

Våra e-handelsplattformar

litium-e-handel-mockup

Litium

Litium är en molnbaserad plattform. Utvecklad för att vara det naturliga navet i framtidens e-handel, förenklar att bygga varumärke och erbjuda produkter.

Läs mer om Litium -> 

norce-e-handel-mockup

Norce

Norce e-handelsplattform har omfattande funktionalitet för att bland annat applicera affärsregler på produktkatalog, prissättning, orderhantering och inköp.

Läs mer om Norce ->  

optimizely-e-handel-mockup

Optimizely

Optimizely är en världsledande plattform för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Plattformen innehåller allt en framtidssäker e-handelslösning kan tänkas behöva. 

Läs mer om Optimizely -> 

umbraco-e-handel-mockup

Umbraco

Umbraco är den marknadsledande plattformen med komplett CMS-funktionalitet. Plattformen är en open source variant, och har många olika plug-ins. 

Läs mer om Umbraco -> 

vendre-e-handel-mockup

Vendre

Vendre är en standardiserad e-handelslösning som enkelt går att bygga ut och anpassa. En användarvänlig plattform, både enkel att komma igång med och enkel att växa med.

Läs mer om Vendre ->  

 Stärkt kundupplevelse för BE Group

BE Group identifierade en tydlig förändring i kundbeteende, där kunderna inte bara vill handla online utan också använda sajten för att samla information inför ett köp. Tillsammans med oss på Spot On har BE Group stärkt sin digitala affär.

BE-group-case

ludvig-svensson-case

Internationell e-handel för Ludvig Svensson

Med olika marknader, 8 olika språk och 2 stora affärsområden växte AB Ludvig Svensson till slut ur sin dåvarande e-handelsplattform och behövde en omstart för att känna att de fortfarande levererade värde till sina kunder samt minskade intern administration

Kompetent e-handelspartner? - Välj Exsitec

Med en lång och gedigen erfarenhet inom branschen hjälper vi dig med allt från upphandling, genomförande och strategi av nytt e-handelsprojekt eller annan form av digital lösning för att förbättra dina affärer.

Läs mer om vilka vi är och hur vi bedriver projekt nedan. 

pay-by-card-2269_490f1ca2-5238-4ef9-9593-b7624acd9751

box-2309_32870784-d605-4dd9-8c1b-59ebe6eec436

shopping-trolley-2167_92be2644-f030-4e00-838e-d9d48517c898

popstar-female-2748_6d356347-fbce-4838-9cf6-f5edb6e1f302 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

Vi har lång erfarenhet

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

1 (4)

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

Vill du öka din digitala affär för ditt B2B-bolag?

Har du börjat fundera på att sälja direkt till konsumenter? D2C - Direct to consumer - är en trend som är här för att stanna. 

Axel S

 

 

Vad undrar du om e-handel inom B2B? Axel svarar gärna på dina frågor.