Namnlös design (95)

Vill du utvecklas inom IT och brinner för kundvärde? 

Exsitecs Traineeprogram är ett av Sveriges roligaste och största traineeprogram. En unik chans att kickstarta din karriär i IT-branschen. Ansökan är öppen!

 En prisad arbetsplats och karriärväg

Exsitec har flera år i rad blivit utnämnda till av Karriärföretagen och uppmärksammats som en unik och spännande arbetsplats.

Exsitec jobbar aktivt med att förbättra jämställdhet och mångfald och 2022 nåddes en milstolpe när vi fick utmärkelsen Jämställt IT-bolag av företaget Cinode.

Logga Bagde-2023 (1)

 

Våra inriktningar

Exsitecs traineeprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik säljare. Under programmets sex månader blandas teori med praktik där du tillsammans med  andra traineer får ta del av Exsitecs starka gemenskap. Programmet präglas av en rad olika aktiviteter såsom utbildningar, mentorskap och kundprojekt.

  • Utbildning i vårt erbjudande och verksamhet för att sedan fördjupa dina kunskaper inom vår säljorganisation.
  • Mentorskap under programmets gång där du tidigt får utvecklas och testa dina färdigheter genom att följa med din säljcoach i dennes vardag.
  • Kundprojekt där du tillsammans med din mentor kommer att få ta del av flera spännande projekt inom försäljningsprocessen och ge dig rätt förutsättningar inför att hantera dina egna.

Förutom mentorskap och utbildningar får du också en fantastisk gemenskap med resten av traineegruppen där du snabbt får bygga ett kontaktnät över hela Exsitec med möjlighet att träffa kollegor och traineer från hela norden.

Du kommer lära dig hur du påvisar affärsnytta, hur du driver- och utvecklar kundrelationer samt hur du effektivt styr kundens förväntningar. Du lär dig att identifiera långsiktiga och lönsamma samarbeten och affärsmöjligheter för att sedan driva dina egna säljprocesser från ax till limpa. Efter programmet kommer du successivt ta större ansvar för säljprocessen, från bearbetning av nya såväl som befintliga kunder, till offerthantering och avslut.

Hos oss blir du en viktig del av teamet och vi tror på att växa tillsammans. Vi arbetar för att göra vardagen enklare, roligare och effektivare för våra kunder likväl för våra medarbetare. Tillsammans digitaliserar vi Norden! 

Om oss

Vill du arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur? Vi är beredda att satsa på dig!

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd och verksamhetsspecifika webbapplikationer. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, vi ser till att allt fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen. Vi använder oss av marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Mobigo och Medius AP Automation.

Programmet startar i augusti 2023.

Rekrytering sker löpande.

Exsitecs traineeprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik IT-konsult. Under sex månader blandas teori med praktik inom våra fyra områden. Du får en gedigen grund inom alla områden, samt möjligheten att djupdyka och specialisera dig i det område som intresserar dig.

  • Insikt här hjälper du våra kunder att få bättre insikt i sin verksamhet med hjälp av att visualisera data genom system som Qlik, PowerBi och Planacy.
  • Effektivitet här jobbar du med att förbättra våra kunders kärnprocesser genom införande av marknadsledande affärssystem såsom Visma och Medius.
  • Applikation och integrationsutveckling här jobbar du med utveckling och implementering av skräddarsydda lösningar för webbapplikationer, integrationer, drift och säkerhet.
  • Digitala affärer här hjälper du våra kunder med implementation, utveckling och strategi inom e-handel, CRM och digital marknadsföring.

Programmet ger dig utbildning och förståelse för de många faserna i införandet av ett modernt IT-stöd – kravhantering, design, konfigurering, anpassningar och integration. Du får tidigt testa dina färdigheter genom att följa med din mentor i dennes vardag och ta del av spännande kundprojekt.

Under traineeprogrammet deltar du i projekt med olika kollegor där du snabbt bygger dig ett kontaktnät över hela Exsitec. Förutom kundprojekt, mentorskap och utbildningar får du också en fantastisk gemenskap med resten av traineegruppen och får möjlighet att träffa kollegor och traineer från hela norden.

Vi tror att du har rätt perspektiv och kunskaper för att driva vår fortsatta utveckling framåt. Hos oss blir du en viktig del av teamet, vi tror på att växa tillsammans. Vi arbetar för att göra vardagen enklare, roligare och effektivare för våra kunder likväl som för våra medarbetare. Tillsammans digitaliserar vi Norden!

Om oss

Vill du arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur?

Vi är beredda att satsa på dig!

Exsitec är specialister på verksamhetssystem som minskar administration och förenklar beslutsfattande, såsom affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. Vi hjälper företag att välja rätt IT-system som också anpassas efter kundens verksamhet, vi ser till att det fungerar tillsammans och tar ansvar efter leveransen. Vi använder oss av moderna och marknadsledande system som Visma Business, Visma.net, QlikView/Sense, Mobigo och Medius AP Automation.

Programmet startar i augusti 2023.

Rekrytering sker löpande.

001bloggar bakgrund

Namnlös design (96)

Möt Linn!

Linn är en av våra traineer inom sälj- och affärsutveckling 2021. I podden berättar hon mer om den första tiden på Exsitec.

Letar du efter ett program som startar i Januari? Missa inte vårt Konsultprogram!

Varför Exsitec?

sales-up-2329_f9936847-1102-4365-a340-3292e0a6c581

Utveckling

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter genom våra interna trainee-, mentor- , ledarskaps- och säljprogram. Dessutom åker du kontinuerligt på externa och interna konferenser för att lära dig om nya områden, dela kompetens och inspireras.

fork-82_80a447bd-e83d-4a81-9ced-078bb91a154d

Flexibilitet

Hos oss tillämpar vi komptid vilket gör att du hanterar din arbetstid flexibelt. Då vi är spridda på flera orter i Norden kan du dagligen välja vilken ort du arbetar på. Eller så kanske du permanent vill byta från en ort till en annan!  

recycle-74_fc1517fd-7e36-4087-9b1c-236f67eea191

Variation

Idag har vi fler än 2000 kunder, detta ger oss en varierad vardag där du stöter på många typer av verksamheter med olika behov och utmaningar. Vi tar hem våra projekt till kontoren och arbetar allt som oftast i en multiprojekt-miljö.

like-woman-match-2749_1c0ad3af-f01c-416b-8288-a3b5859b6e27

Hälsa

Vi tror på att friskvård och hälsa är en nyckel för att skapa välmående medarbetare - därför får du som anställd 5000 kr i friskvårdsbidrag. Dessutom tränar vi ofta tillsammans vilket är både roligt och skapar gemenskap.

Gray-White
https://www.exsitec.se/hubfs/Linn%20Gr%C3%B6nqvist.webp

Linn Grönqvist

Talent Acquisition Specialist

Undrar du något?