E-handelsplattform
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering

HubSpot och molntjänster, hur fungerar det?

HubSpot och molntjänster, hur fungerar det?

Funderar du över molntjänster? Eller hur man kan utnyttja molntjänster för att få ut de mesta av ditt CRM? Här kommer en sammanfattning på en av våra favorit molntjänster och hur de fungerar tillsammans med HubSpot!

 

Det finns en del verktyg som vi tycker är riktigt heta och som vi ofta märker är en del av våra sälj- och marknadskontakters techstack när vi kommer in för att hjälpa till med CRM och MA. Det finns många bra anledningar till varför dessa är populära. Nedan har vi sammanfattat det vi gillar bäst med Vainu, och varför de går strålande bra ihop med HubSpotCRM


Bakgrund

Trenden de senaste åren är att det dykt upp fler och fler nischade verktyg för specifika utmaningar som verksamheter kan tänkas ha. (Sälj- och marknadsavdelningar är inget undantag)

 

3 anledningar till HubSpot:

 

  • Marketplace - Hitta de appar/funktioner du behöver och låt ditt företag växa i den takt 
  • Börja litet (om du vill)
  • 360 graders vy över kundresan


Hubspot + Vainu 

Vainu är prospekteringsplattormen som hjälper sälj och marknad att segmentera, utforska, bevaka och filtrera bland hela Nordens företag. Den levererar en full 360 graders vy över ett bolag.

Varför vi älskar Vainu:

Vi ser Vainu som ett självklart verktyg för moderna sälj- och marknadsavdelningar som inte nöjer sig med något mindre än att ha full koll på vad deras kunder och prospekts har för sig. De lägger heller ingen onödig tid på att samla in information om företag utan vill lämna tid över till det viktigaste, hjälpa kunden.

Varför Vainu och Hubspot är en match made in heaven?

Med Vainus smarta integrationer mot HubSpot kan dina säljare få in uppdatera firmografisk information om företag, direkt in i HubSpot CRM. De kan addera prospekts, filtrera på allt från nya beslutsfattare till vilka företag som ökat sin omsättning över tid. 

Några fler tjänster som passar utmärkt med HubSpot är, Younium, Libitum och Getaccept. Vill ni höra mer om dom? Tveka inte att kontakta Exsitec och låt en av våra CRM-experter berätta mer. 

PRENEMURERA PÅ KUN(D)SKAPSBLOGGEN

CRM

Kontakta skribenten

Exsitec
Exsitec

Experter på verksamhetssystem och digitalisering