Application-development-white

 

Certified Partner (2)

Er Visma Business partner

Exsitec är specialister på affärssystemet Visma Business. Vi har lång och har gedigen erfarenhet av produkten och dess funktionalitet. 

Vi ser till att era system fungerar tillsammans

Vi skapar ett bättre verksamhetsstöd genom att kombinera komponenter som är speciellt gjorda för sin uppgift, istället för att kompromissa och lita på ett enskilt verktyg och dess funktioner.

Lång erfarenhet

Vi har en stor erfarenhet av integration och implementation av systemstöd och våra konsulter har en hög kompetens inom ledning av systemprojekt. Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

Helhetserbjudande

Vi har ett helhetserbjudande som sträcker sig från affärssystem till allt från exempelvis beslutsstöd, CRM, projekthantering, marketing automation, fakturahantering till helt skräddarsydda lösningar. Dessutom hjälper vi er med allt kopplat till digitalisering av er verksamhet. Från rådgivning, implementation och integration till förvaltning och support.

 

 Några av våra nöjda Visma Business kunder


liseberg-5


Fontana


Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.24.26

Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.24.42


Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.24.10


Skärmavbild 2022-03-24 kl. 09.25.56

 


Garageport experten-5

Vi kan Visma Business 

Visma Business är ett anpassningsbart affärssystem med ett kraftfullt standardutförande och oändliga möjligheter för anpassning till redan befintliga, smarta och unika verksamhetsprocesser.

Vi på Exsitec har lång erfarenhet av att implementera, integrera, konfigurera och förvalta Visma Business i många olika typer av verksamheter och branscher. 

Vi strävar efter att hjälpa företag som tycker digitalisering är viktigt men svårt, till smart IT som förenklar och förbättrar deras arbetsvardag – och vi ser till att det funkar.

Namnlös design (34)

 

Exsitec hjälper Liseberg med
Visma Business

Vi hjälper mängder av kunder med Visma Business varje år. Se videon hur vi hjälper Liseberg med sitt systemstöd.

Fler kundcase ->

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

Client Logos (10)

Tidigare hanterade Ställning.se sina inkommande ordrar manuellt via fysiska utskrifter mellan ordermottagning och lagerhantering. Man arbetade utan ett stöttande lagersystem och sådant som lagernivåer sköttes helt manuellt. Exsitec hjälpte Ställning.se att byta ut sitt tidigare affärssystem till Visma Business för att bättre stötta verksamhetens arbetsvardag.

copiaxlogo

Copiax har sedan start vuxit successivt och 2004 upplevde de behovet att investera i ett nytt lagerstyrningssystem (WMS).  Tidigare gjordes mycket manuellt på Copiax men med en ökad tillväxt och större volymer var det absolut nödvändigt för Copiax att digitalisera sin verksamhet. 2012 kom de i kontakt med Exsitec och Copiax har sedan dess varit mer än nöjda med sin partner.

logo_tobii

Tobii upplevde att deras IT-miljö var ostabil och svår att administrera, vilket skapade frustration hos personalen. De saknade en trogen partner som kände deras IT-miljö och som kunde hjälpa till med att integrera, underhålla och supportera systemen löpande. Under 2015 påbörjade Exsitec arbetet mot en enklare och effektivare vardag för Tobii.

Vi erbjuder support till
Visma Business

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av Vismaprodukter som Visma.net och Visma Business.

Webbmall - boll för logoikon

 

 

Vad undrar du om Visma Business & partnerskap? Daniel svarar gärna på dina frågor.