Kickstarta din karriär

Vill du kickstarta din karriär som young professional i ett av nordens snabbast växande IT-bolag där glädje och framåtanda utgör kärnan i vår företagskultur? På den här sidan hittar du lediga tjänster och medarbetarberättelser från några av våra mer erfarna medarbetare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utvalda tjänster 

Flera orter - Hybridarbete wifi-1842_0dcda8d5-1df4-42e8-b5ab-1d57aa853552 - Heltid

Traineeprogrammet 2023

LÄS MER ->

 

 

 

 

 

Bli en AV Framtidens IT-experter

Är du intresserad av att påbörja ditt yrkesliv inom en bransch som ständigt växer och förändras? På Exsitec får du möjlighet att utvecklas för att hitta din väg som en av framtidens IT-experter. Du kommer att utmanas, men också stöttas. Du kommer att lära dig av dina kollegor genom att snabbt få vara delaktig i projekt och delta under våra olika utbildningar.

Exsitecs trainee och konsultprogram:

Exsitecs traineeprogram och konsultprogram ger dig färdigheterna för att bli en framgångsrik IT-konsult. Under sex respektive 3 månader blandas teori med praktik inom våra fyra affärsområden. Du får en gedigen grund inom alla områden, samt möjligheten att djupdyka och specialisera dig i det område som intresserar dig.

Bättre tillsammans

På Exsitec leder vi med filosofin att vi är bättre tillsammans och att det är viktigt att våga prova. Så skapar vi morgondagens IT-ledare. Denna filosofi är själva grunden för vår affärsmodell, och den skapar styrka och samarbete i alla våra team. Genom att arbeta sida vid sida med några av de största talangerna i branschen kommer du med tiden, inte bara att förbättra dina tekniska färdigheter, utan även utvecklas med ett utökat ansvarsområde.

 

Lägg till en rubrik (Instagram-inlägg (fyrkantigt)) (7)

  

Varför Exsitec?

 

Utveckling

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter genom våra interna mentor- , ledarskaps- och säljprogram. Dessutom åker du kontinuerligt på externa och interna konferenser för att lära dig om nya områden, dela kompetens och inspireras.

Flexibilitet

Hos oss tillämpar vi komptid vilket gör att du hanterar din arbetstid flexibelt. Då vi är spridda på flera orter i Norden kan du dagligen välja vilken ort du arbetar på. Eller så kanske du vill byta permanent från en ort till en annan!  

Variation

Idag har vi fler än 4000 kunder, detta ger oss en varierad vardag där du stöter på många typer av verksamheter med olika behov och utmaningar. Vi tar hem våra projekt till kontoren och arbetar allt som oftast i en multiprojekt-miljö.

Hälsa

Exsitec strävar efter att ha en mycket hög friskvårdsnivå. Därför betalar vi 5000 kr i friskvårdsbidrag till våra anställda och har för samtliga anställda tecknat en förmånlig sjukförsäkring.

Sociala aktiviteter

På Exsitec gillar vi att umgås med varandra och vi anordnar året runt aktiviteter för alla intressen. Vare sig du gillar att måla, träna crossfit eller prova mat så är vårt mål att det ska finnas aktiviteter som passar just dig

Resor

Med vår flexibilitet och våra många kontor på Exsitec är det ibland svårt att hinna träffas fysiskt. Därför uppmanar vi på Exsitec att besöka varandra i våra olika städer, självklart står Exsitec för både resa, hotell och mat!

 

"På Exsitec känner jag mig aldrig ensam. Vi arbetar i team mot gemensamma mål att hjälp finns alltid till hands."

William Alouch - Affärsutvecklare

Se videoklippet med William ->

"Det roligaste med att vara konsult på Exsitec är arbeta mot många olika branscher vilket gör att jag ständigt utmanas och utvecklas. "

Hanna Johansson - Business Intelligence konsult

Se videoklippet med Hanna ->

Möt vår kollega Mats Stegemann

2022 blev Mats nominerad till årets Employer Branding-person. Klicka på knappen för att läsa intervjun om Mats och hans arbete på Exsitec.

Läs mer om våra kollegor

På vår blogg kan du läsa intervjuer med flera av våra kollegor. Få en insikt i deras bakgrund, roll och hur vardagen som Exsitecare kan se ut. 

Emma Billenius (1)

 

 

Undrar du något? Emma svarar gärna på dina frågor.