VPM-white

 

Visma.net ERP (1)

Effektiv projekthantering

Visma Project Management (numera Severa) är projekthanteringssystemet som har allt från resursallokering, projekthantering, fakturering och tidsrapportering i en enda plattform. Dessutom kan du använda appen när du behöver ett projektverktyg på språng.

 Hela projektflödet i samma plattform

  Effektiv resursallokering

 Molnbaserat, fungerar i både dator och mobil

 Används av

Projektverktyget för en smidigare vardag

Visma Project Management (Severa) förbättrar informationsflödet, eliminera manuella rutiner och ger en översikt av företagets resurser i realtid. Lösningen är helt molnbaserad och fungerar var som helst, när som helst - på alla enheter.

Vår kund Marklund Solutions berättar om hur de fått effektivare processer, mindre administrativt arbete och ett bättre flöde i verksamheten med Visma Project Management i sin IT-lösning:

“Vi kan säga om systemet: Välj det här!"

- Patrik Marklund, Grundare och VD, Marklund Solutions

 

6 Saker du kommer gilla med Visma Project Management

 

Ni sparar tid

Med  Visma Project Management samlar ni alla delar av projekthanteringen på samma plats. Från CRM, projektplanering och resursallokering till uppföljning på samma plattform.

Ökad likviditet

Med en effektiv projekthanteringslösning påskyndar ni det administrativa arbetet och får fler projekt klara för fakturering. Det innebär en snabbare faktureringscykel som i sin tur leder till högre likviditet.

Prognos och insikt

Visma Project Management skapar visibilitet i hela flödet, och ökar därmed förståelsen för verksamheten. Realtidsgenererade rapporter visar ner på projektnivå vilken tidsåtgång, kostnader och intäktsprognoser som finns för respektive projekt.

Uppföljning och nyckeltal

Visibiliteten i verktyget hjälper även till att skapa ett enhetligt tillvägagångsätt i projektarbetet. Dessutom görs uppföljningsanpassning efter mottagare så att nyckeltal finns tillgängliga för projektledare, konsultchef eller ekonomiansvarig.

Anpassa efter era behov

Vi integrerar alla system och produkter efter dina behov. Från vår egna produktpark eller andra av era redan existerande systemlösningar.

Läs mer om våra applikationer vi skapat över tidigare affärssystem eller om våra integrationer.

Ingen oro kring er data

Med dagliga backuper och automatiska uppdateringar behöver ni aldrig oroa er för er data. datan sparas kontinuerligt och finns tillgänglig när som helst och var som helst, på alla enheter.

goal-1525_0b437ffa-1baa-42f7-915e-63fb118a5d64  CRM

Samla all kundinformation på ett och samma ställe och få bättre koll på dina projekt och alla dess processer, historik, aktiviteter och lönsamhet.

 

 Smidig projekthanteringconfiguration-5968_84173f8c-958d-48ea-bc89-2a453c4d405c

Projektverktyget ger dig en god överblick över allt kopplat till projektet, så som resurser, finansiella detaljer, deadlines, scheman och kostnader.

 

conference-2779_3579718c-cec6-4375-948a-1083099f51bc  Effektiv resursallokering

Tillåter en god överblick och effektiv allokering av era resurser, vilket bidrar till lönsamhet i projektet. Ni kan redan i försäljningsstadiet lägga upp en preliminär plan för resursfördelningen samt få god översikt över kapacitet och belastning per anställd.

 

appointment-5892_eb75d924-c048-4b1c-ac16-88a89ba3613d Tidsrapportering och utlägg 

Tidsrapportering och registrering av utlägg görs direkt via webben eller i appen. Rapporterad tid uppdateras direkt och kan kopplas till kund eller internt arbete, samt direkt till underlaget som används för fakturering

 

pay-2285_781aaa2e-6c6d-4715-b692-31256f86619e  Automatiserad fakturering

Automatiserar faktureringsprocessen och frigör tid och resurser till annat. Visma.net Project Management kan även integreras med exempelvis ert bokföringssystem.

 

business-report-2326_aa480413-8843-41c8-b2aa-688cc99ef0bc  Värdefulla insikter

Visma.net Project Management möjliggör realtidsgenererade rapporter som ger värdefulla insikter om er organisation och era projekt. Dessutom kan rapporterna delas både internt och med kund.

 

 

Testkör Visma Project Management Premium i 30 dagar

Starta din kostnadsfria provperiod genom att fylla i formuläret. Observera att du endast kan testköra Premium-versionen, denna ger dock även dig som primärt är intresserad av versionerna Basic och Enterprise en bra bild av lösningen.

När du loggat in i din testmiljö erbjuds du en rundvandring i lösningen, samt har hela tiden tillgång till hjälp och vägledning.

Visma.net PM (2)

 

Vi besvarar dina frågor om Visma Project Management! 

 

 


För vem passar Visma Project Management? 

 


Vilka utmaningar kan Visma Project Management lösa?

 

 


Hur fungerar analys och uppföljning i Visma Project Management?

Vill du höra våra experter prata mer om Visma Project Management?

Är du nyfiken på exempelvis hur tidsregistrering i Visma.net Project Management fungerar, om det går att koppla mot CRM-system, hur man får ett affärsflöde att hänga ihop eller om det går att ha fler bolag i samma miljö?

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

nedladdning (12)

 

"Vi har vuxit och dubblat medarbetarstyrkan sedan jag började. Det hade inte varit möjligt utan den här typen av systemstöd."

Christian Ulman | Operation Manager, Mabema

Yellon-logo-1

 

"I Severa hanterar vi både ekonomi, projekt, tidsplanering och allokering. Så både för ekonomin, styrningen och i vardagen är verktyget en central del"

Emma Westerberg | Projektledare och kundansvarig, Yellon 

Namnlös design (78)

 

"Kvaliteten har förbättrats avsevärt avseende rapportering och uppföljning generellt. Våra användare är också mycket tacksamma för PM."

Christine Kjellvard | CFO, Telenor Inpli

Årets partner fem år i rad!

UtmärkelserÅrets partner - 2023 1-Nov-02-2022-08-09-04-7365-AM 2-Nov-02-2022-08-09-04-7679-AM 3-Nov-02-2022-08-09-04-7859-AM 4-3

 

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 

 

 

Prata Visma Project Management med mig

Med mig kan du prata om allt från funktioner till kostnader, integrationer och implementering. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Nathalie

Nathalie Nilsson

Affärsutveckling