Branschsystem

Specialanpassade lösningar för maximal konkurrenskraft där standardiserade affärslösningar inte passar

Dafos digitalisering

Eftersom olika branscher och organisationer har olika förutsättningar i form av kunder, marknader, arbetsmetoder och processer så passar inte alltid standardiserade affärslösningar för alla verksamheter. Ett företags kombination av ovanstående förutsättningar gör deras organisation unik och för att förstärka denna konkurrenskraft krävs ibland även unika affärslösningar för att frigöra så mycket kraft som möjligt.

Vi har hjälpt våra kunder med bland annat

Logistik

En del branscher eller organisationer har speciella krav på hur de arbetar med logistik. Det blir också allt viktigare att arbeta nära leverantörer och kunder för att skapa effektiva logistikflöden. Unika komponenter kan ibland skapa stora konkurrensfördelar.

Projekthantering

Inte sällan ställer organisationers hantering kring projekt extra stora krav på tillgänglighet, integration, anpassningsbarhet eller enkelhet. Själva projektprocessen kan också vara så pass affärskritisk att man inte vill tumma på något.

Produktutveckling

Då ni funderar på att erbjuda era kunder en digital tjänst för att stärka ert erbjudande kan vi hjälpa er på vägen genom att utmana och utveckla både ert resonemang och er lösning. Flera av våra kunder har redan gjort samma resa.

Vi behövde något lättillgängligt och lättarbetat för våra kundrådgivare och representanter, både i mötet med kunden och ute på fältet.

Karin Högseth Fonus
Se case

Vill du veta mer om branschsystem?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan, så hör vi av oss och berättar mer om hur vi kan hjälpa er.