Branschsystem

Specialanpassade lösningar för maximal konkurrenskraft
där standardiserade affärslösningar inte passar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur kan ett branschsystem hjälpa din verksamhet? 

Eftersom olika branscher och organisationer har olika förutsättningar i form av kunder, marknader, arbetsmetoder och processer så passar inte alltid standardiserade affärslösningar för alla verksamheter. Ett företags kombination av ovanstående förutsättningar gör deras organisation unik och för att förstärka denna konkurrenskraft krävs ibland även unika affärslösningar för att frigöra så mycket kraft som möjligt.  

Building-construction-concrete

Används av

Standardlösning eller anpassad?

Standard

En standardlösning för affärssystem är idag väldigt vanligt förekommande för olika verksamheter. En standardmodell kan fungera bra för många, speciellt i det syfte att integrera olika, nuvarande system med varandra. Att flytta ordrar mellan företagets webbshop och affärssystem har aldrig varit enklare.

Men i takt med att din verksamhet växer kommer även behoven för att anpassa dina system likaså. I vissa fall önskas särskilda funktioner eller affärsprocesser, vilket affärssystemet även där behöver anpassas. Här kommer en specialanpassad affärssystemsapplikation in i bilden. 

Anpassad

En anpassad lösning passar verksamheter som vill ha fördelarna med ett affärssystem men som har särskilda behov eller önskemål av dessa - som affärssystemet i sig inte kan lösa. 

Genom att ständigt utvärdera det systemstöd som företaget använder sig av får du en större inblick i de funktioner som finns, även de som kanske saknas. 

På Exsitec jobbar vi med implementation av många olika molnsystem och hjälper er dessutom med att komplettera dessa med unika komponenter - så som en affärssystemsapplikation. anpassad lösning
Skräddarsydda lösningar

Ofta uppnås den bästa lösningen genom att kombinera standardsystem med skräddarsydda komponenter och gränssnitt. 

Vill du ha din egna skräddarsydda lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig.  Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

 


Några av våra nöjda kunder inom branschsystem

 

 

 

 

 

fonus-bild-logo

Fonus

Fonus, Sveriges ledande koncern för begravningsverksamhet och familjejuridik, har sedan 1945 hjälpt...

dafo-bild-logo

Dafo

Dafo är en av nordens största leverantör av brandskydd och erbjuder marknadens bredaste sortiment av...

oborgen-bild-logo

Öckeröborgen

Öckeröborgen är ett marint moderbolag inom den nordiska sjöfarten. Koncernen servar kommersiell sjöfart och innefattar bland annat...

eric-lindhom-rund

 

 

Har du frågor om lösningar för branschsystem? Eric svarar gärna.