Branschsystem

Specialanpassade lösningar för maximal konkurrenskraft där standardiserade affärslösningar inte passarHur kan ett branschsystem hjälpa din verksamhet? 

Eftersom olika branscher och organisationer har olika förutsättningar i form av kunder, marknader, arbetsmetoder och processer så passar inte alltid standardiserade affärslösningar för alla verksamheter. Ett företags kombination av ovanstående förutsättningar gör deras organisation unik och för att förstärka denna konkurrenskraft krävs ibland även unika affärslösningar för att frigöra så mycket kraft som möjligt. 

Building-construction-concrete

 

fonus-logo

 

dafo-logo-1

 


oborgen-logo

 


område-ikon-rund-mörk-integrationer

 


område-ikon-rund-mörk-serivice-entreprenad

 


område-ikon-rund-mörk-affärssystem

 

Standardlösning eller anpassad? 

rotate-right-68_20bcb1cd-eaa6-451d-83b8-c16e7eb22988

Standard

En standardlösning för affärssystem är idag väldigt vanligt förekommande för olika verksamheter. En standardmodell kan fungera bra för många, speciellt i det syfte att integrera olika, nuvarande system med varandra. Att flytta ordrar mellan företagets webbshop och affärssystem har aldrig varit enklare.

Men i takt med att din verksamhet växer kommer även behoven för att anpassa dina system likaså. I vissa fall önskas särskilda funktioner eller affärsprocesser, vilket affärssystemet även där behöver anpassas. Här kommer en specialanpassad affärssystemsapplikation in i bilden. 

checkbox-confirm-circle-34_0b0b8890-3eb9-4b75-892f-1643b8c51980

Anpassad

En anpassad lösning passar verksamheter som vill ha fördelarna med ett affärssystem men som har särskilda behov eller önskemål av dessa - som affärssystemet i sig inte kan lösa. 

Genom att ständigt utvärdera det systemstöd som företaget använder sig av får du en större inblick i de funktioner som finns, även de som kanske saknas. 

På Exsitec jobbar vi med implementation av många olika molnsystem och hjälper er dessutom med att komplettera dessa med unika komponenter - så som en affärssystemsapplikation. Skräddarsydda lösningar

Ofta uppnås den bästa lösningen genom att kombinera standardsystem med skräddarsydda komponenter och gränssnitt. 

Vill du ha din egna skräddarsydda lösning? Kontakta oss så hjälper vi dig. 


puzzle custom

 

Gray-Light Gray
Gray-White
https://www.exsitec.se/hubfs/ericlindholm.png

Eric Lindholm

Applikationsutveckling

Kontakta mig