Offerter och orderläggning

Låt säljare och kunder enkelt skapa offerter och lägga order utan papper och onödig administrationHar ni utmaningar då säljare ska registrera order ute i fält? 

Kanske används papper eller Excel-dokument för att fånga upp kundernas beställningar? Kan säljarna själva lägga order, eller krävs handpåläggning av ekonomi- eller administrationsavdelningen? 

E-payment-concept-concrete

 

White-Light Gray

Från en enkel applikation in i affärssystemet...Offerter och orderläggning0A

En order ska i regel matas in i ett affärssystem. Affärssystem är administrativa och komplexa system som är utformade för expertanvändare. Det kan därför vara en utmaning att skapa en smidig orderläggningsprocess där säljare kan fokusera helt på kundens behov snarare än administration. 

Med en anpassad applikation som är tätt integrerad med ert affärssystem kan ni behålla komplexiteten i prisberäkning och lagerhantering samtidigt som säljarna enkelt kan skapa order direkt vid kundbesöket. Fritt från onödiga administrativa uppgifter. 

 

Testa vår demo-säljapp

 

Light Gray-Gray

område-ikon-rund-mörk-applikationsutveckling område-ikon-rund-mörk-serivice-entreprenad

område-ikon-rund-mörk-affärssystem område-ikon-rund-mörk-fakturahantering

 

... eller borde era kunder lägga order själva? 

Som konsument är det en självklarhet att kunna beställa produkter direkt på webben. Denna förväntan blir också allt vanligare inom B2B. Utmaningen är att det ofta finns en större komplexitet i beställningsinformation, prisberäkning m.m. Detta ställer krav på en beställningsportal som kan utnyttja den logik som finns i befintligt affärssystem och samtidigt ger kunden en bra upplevelse. 

MER OM KUNDPORTALER -> 

markgrå våg (1)

Smarta funktioner vid en mobil orderläggning

multiple-files-3869_fb98981e-9c68-40f7-8d54-d3fae3157874


Kopiera tidigare order

Många gånger kommer liknande ordrar månadsvis, genom en enkel funktion för att utgå från den ordern sparar mycket tid. Ett extra plus är att ingenting missas. 

package-delivered-2312_6fbdb04f-66a5-41d0-a6ad-c1657172ec5a


Visa lagerstatus och leveranstid

Genom att visa lagerstatus och leveranstid ger du kunden korrekt information direkt. Med en koppling till ditt affärssystem kan du få informationen uppdaterad direkt hos kunden. 
 

pin-cluster-642_cb7950b3-c0d8-46bf-897c-9fbcabafb05d


Hitta kund via position

En funktion som gör att du slipper söka fram kunden som ska besökas, och istället låter din nuvarande position med kund från ert kundregister. Här kan du även få tips om andra kunder som finns i närheten. 

new-file-3876_6acdc1bc-f55b-4646-94ca-5e240b81bfed


Förslag på produkter

Många webbshoppar erbjuder förslag på produkter att lägga till i varukorgen, vilket är en smidig funktion. Vad har kunden köpt tidigare och vilka produkter brukar andra köpa i kombination med denna?

file-manager-3895_4b2e401d-1fe5-41ed-9ea3-fd1a87d060b6


Generera orderbekräftelse

Genom att låta applikationen generera en orderbekräftelse direkt kan ni snabbare avsluta affären direkt hos kund.