Offerter och orderläggning

Låt säljare och kunder enkelt skapa offerter och
lägga order utan papper och onödig administration

Testa vår demo-säljapp

Har ni utmaningar då säljare ska registrera order ute i fält? Kanske används papper eller Exceldokument för att fånga upp kundernas beställningar? Kan säljarna själva lägga order, eller krävs handpåläggning av ekonomi- eller administrationsavdelningen?

Offerter & orderläggning

Från en enkel applikation in i affärssystemet...

En order ska i regel matas in i ett affärssystem. Affärssystem är administrativa och komplexa system som är utformade för expertanvändare. Det kan därför vara en utmaning att skapa en smidig orderläggningsprocess där säljare kan fokusera helt på kundens behov snarare än administration.

Med en anpassad applikation som är tätt integrerad med ert affärssystem kan ni behålla komplexiteten i prisberäkning och lagerhantering samtidigt som säljarna enkelt kan skapa order direkt vid kundbesöket. Fritt från onödiga administrativa uppgifter.

Testa vår demo-säljapp

... eller borde era kunder lägga order själva?

Som konsument är det en självklarhet att kunna beställa produkter direkt på webben. Denna förväntan blir också allt vanligare inom B2B. Utmaningen är att det ofta finns en större komplexitet i beställningsinformation, prisberäkning m.m. Detta ställer krav på en beställningsportal som kan utnyttja den logik som finns i befintligt affärssystem och samtidigt ger kunden en bra upplevelse.

Mer om kundportaler