Offerter och orderläggning

Låt säljare och kunder enkelt skapa offerter och lägga order utan papper och onödig administration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-payment-concept-concrete

Har ni utmaningar då säljare ska registrera order ute i fält?

Kanske används papper eller Excel-dokument för att fånga upp kundernas beställningar? Kan säljarna själva lägga order, eller krävs handpåläggning av ekonomi- eller administrationsavdelningen? Från en enkel applikation in i affärssystemet... 

En order ska i regel matas in i ett affärssystem. Affärssystem är administrativa och komplexa system som är utformade för expertanvändare. Det kan därför vara en utmaning att skapa en smidig orderläggningsprocess där säljare kan fokusera helt på kundens behov snarare än administration. 

Med en anpassad applikation som är tätt integrerad med ert affärssystem kan ni behålla komplexiteten i prisberäkning och lagerhantering samtidigt som säljarna enkelt kan skapa order direkt vid kundbesöket. Fritt från onödiga administrativa uppgifter. 

Testa vår demo-säljapp

Offerter och orderläggning0A

  

 

... eller borde era kunder lägga order själva?

 

 

 

 

 

Webbmall - boll för logoikon-2

 

Som konsument är det en självklarhet att kunna beställa produkter direkt på webben. Denna förväntan blir också allt vanligare inom B2B. Utmaningen är att det ofta finns en större komplexitet i beställningsinformation, prisberäkning m.m. Detta ställer krav på en beställningsportal som kan utnyttja den logik som finns i befintligt affärssystem och samtidigt ger kunden en bra upplevelse. 

MER OM KUNDPORTALER -> 

Smarta funktioner vid en mobil orderläggning

multiple-files-3869_fb98981e-9c68-40f7-8d54-d3fae3157874

Kopiera tidigare ordrar

Många gånger kommer liknande ordrar månadsvis, genom en enkel funktion för att utgå från den ordern sparar mycket tid. Ett extra plus är att ingenting missas. 

package-delivered-2312_6fbdb04f-66a5-41d0-a6ad-c1657172ec5a

Visa lagerstatus och leveranstid

Genom att visa lagerstatus och leveranstid ger du kunden korrekt information direkt. Med en koppling till ditt affärssystem kan du få informationen uppdaterad direkt hos kunden. 

pin-cluster-642_cb7950b3-c0d8-46bf-897c-9fbcabafb05d

Hitta kund via position

En funktion som gör att du slipper söka fram kunden som ska besökas, och istället låter din nuvarande position med kund från ert kundregister. Här kan du även få tips om andra kunder som finns i närheten. 

new-file-3876_6acdc1bc-f55b-4646-94ca-5e240b81bfed

Förslag på produkter

Många webbshoppar erbjuder förslag på produkter att lägga till i varukorgen, vilket är en smidig funktion. Vad har kunden köpt tidigare och vilka produkter brukar andra köpa i kombination med denna?

file-manager-3895_4b2e401d-1fe5-41ed-9ea3-fd1a87d060b6

Generera orderbekräftelse

Genom att låta applikationen generera en orderbekräftelse direkt kan ni snabbare avsluta affären direkt hos kund.  

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

web-ball-people

 

4000 kunder
i Norden

Exsitec har hjälpt företag att digitalisera verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

web-ball-prize

 

Långsiktiga
kundrelationer

Med en tydlig förvaltningsmodell utvecklar vi kundrelationer där vi skapar värde för våra kunder, på kort sikt såväl som på lång sikt.

web-ball-intagration - cog wheel

 

Vi kan integration

Med lång erfarenhet av systemstöd har vi kunskapen att förstå de digitala behoven – och skapar en kraftfull helhetslösning med era verksamhetsstödjande system.

eric-lindhom-rund

 

 

Vad undrar du om offerter och orderläggning? Eric svarar gärna på dina frågor.