Business-stratagy-white

 

Certified Partner (2)

Er Visma.net partner

Exsitec är specialister på det molnbaserade affärssystemet Visma.net och har gedigen erfarenhet av produkten och dess funktionalitet. 

Vi ser till att era system fungerar tillsammans

Vi skapar ett bättre verksamhetsstöd genom att kombinera komponenter som är speciellt gjorda för sin uppgift, istället för att kompromissa och lita på ett enskilt verktyg och dess funktioner.

 

Lång erfarenhet

Vi har en stor erfarenhet av integration och implementation av systemstöd och våra konsulter har en hög kompetens inom ledning av systemprojekt. Exsitec har hjälpt företag att digitalisera sina verksamheter i över 20 år och tillsammans med våra kunder har vi genomfört tusentals projekt.

Helhetserbjudande

Vi har ett helhetserbjudande som sträcker sig från affärssystem till allt från exempelvis beslutsstöd, CRM, projekthantering, marketing automation, fakturahantering till helt skräddarsydda lösningar. Dessutom hjälper vi er med allt kopplat till digitalisering av er verksamhet. Från rådgivning, implementation och integration till förvaltning och support.

 

 

 Några av våra nöjda kunder

Hej! Detta är ett test

Vi kan Visma.net 

Visma.net är ett modernt och kraftfullt molnbaserat affärssystem som gör er redo för ekonomisk tillväxt och framtida utveckling. Vi på Exsitec har lång erfarenhet av att implementera, konfigurera och förvalta Visma.net i många olika typer av verksamheter och branscher. 

Vi strävar efter att hjälpa företag som tycker digitalisering är viktigt men svårt, till smart IT som förenklar och förbättrar deras arbetsvardag – och vi ser till att det funkar.

Namnlös design (34)

 

 

Affärssystemet i molnet

Visma.net automatiserar era processer i verksamheten och underlättar för högre effektivitet, ökad kontroll och tillväxt. Affärssystemet är molnbaserat och öppet för integrationer och tilläggsmoduler, vilket gör att ni kan välja det ni behöver just nu och skala upp efter behov.

Läs mer om Visma.net ->

 


Några av våra nöjda kunder

 

 

 

 

 

friskis logga -1


"Vi letade efter ett system som passar oss både idag och i framtiden. Det var en tajt process och vi hade väldigt ont om tid att implementera det nya systemet. Men Visma.net kändes bra, både när det gällde vår tidsplan och det var även prisvärt utifrån vår budget".

- Therese Luthander, Ekonomichef
för Friskis & Svettis i Stockholm

 

attentec logga-1

 

”Vårt tidigare ekonomisystem var väldigt trögt att jobba i vilket till slut blev ohållbart. Vi saknade även uppföljning på avdelningsnivå vilket inte gick att få i vårt dåvarande system. Lösningen blev en kombination av systemen Visma.net, Medius AP Automation, Qlik Sense och Millnet Tid och Projekt." 

- Maria Flyding, ekonomichef på Attentec.

Case: Attentec ->

logo_tobii

”Vi letade efter ett flexibelt system med rapporteringsmöjligheter, exempelvis via telefon. Ett system som skulle ge oss bättre styrning och kontroll av våra drifttjänster. Ett system som ger oss möjlighet att analysera våra projekt och minska administrationen internt".

- Christine Kjellvard,
CFO Telenor Inpli

Case: Telenor Inpli ->

 

Vi erbjuder support till Visma.net

Vår support är experter på hela vår systemflora - men vi är extra stolta över våra supportkonsulters långa erfarenhet av Vismaprodukter som Visma.net och Visma Business.

Webbmall - boll för logoikon

 

 

Vad undrar du om Visma.net & partnerskap? Daniel svarar gärna på dina frågor.