Integrationsbiblioteket

Varför återuppfinna hjulet?
Vi har färdiga anslutningar till mängder av system samt flera paketerade lösningar.

Med vår modell för integration har ni dessutom alltid full möjlighet att anpassa era flöden efter era behov.

GUIDE: INTEGRATIONSBIBELNIntegration Integrationsbibliotek

Vilket system vill du integrera?1

 

SUPPORT

Med support på era integrationer har vi alltid en specialist redo att fixa eventuella driftstörningar eller buggar. Integrationer kan krångla av alla möjliga anledningar.

Produkleverantörens Ip kan ha uppdaterats, Det kan ha lagts till något nytt i koden, eller så blev det helt enkelt strömavbrott i serverhallarna. Med premium support är lösningen bara ett samtal bort.

 

 

2

 

HOSTING & DRIFT

En integration måste "bo någonstans". Ofta hostas denna integration i en integrationsplattform. Ofta Azure eller AWS, men det finns andra aktörer också.

Alternativet är att man hostar sin egna integration på en källarserver (ofta om man kör on premise).

Ett tredje alternativ är att låta din integrationspartner hantera allt med hosting.  Det kan vi på Exsitec hjälpa till med.

3

 

IT & SÄKERHET

Vill ni inte ansvara för säkerheten i era integrationer. Ofta är det just integrationerna som blir utsatta för hackerattacker eller säkerhetsintrång. Eftersom en integration ofta är vägen in i ett sytem till en annan, och ofta baseras på ett utbyte av information mellan minst två system. På Exsitec ansvarar vi alltid för att våra integrationer håller ISO 2000 säkerhetsklass. Men du kan också lägga till Extra säkerhet och proaktivt testa eran systemmiljö för intrång.

4

 

FÖRVALTNING

En integrationsförvaltning innehåller hela paketet. Då bygger vi integrationerna, hostar dem och ser till att de är säkra. Vi kommer också med konstruktiva och proaktiva uppdateringar för att göra era processer så smidiga som möjligt över tid.

Vår modell för integration


Vi strävar efter att leverera det bästa av två världar!

Vår modell bygger på tre delar som tillsammans skapar en enkel och kostnadseffektiv lösning,
utan att kompromissa med långsiktig hållbarhet och flexibilitet.

Plattform

En modern integrationsplattform ger förutsättningar för en hållbar lösning. Samla samtliga integrationer och flöden på samma plats, på ett modernt sätt.

Förberett

I integrationsbiblioteket ovan har vi
färdiga anslutningar och flöden att utgå från. Det medför en snabbare uppstart och de absolut bästa förutsättningarna för en hållbar integration i längden.
 
 
 
 

Anpassat

Våra integrationsteam hjälper er anpassa lösningen utifrån era unika behov. Säkerställ att ni får en integrationslösning som passar just era processer och flöden.

 

 

 

Prata integrationer med mig

Med mig kan du prata om allt från val av system till projekt och dess kostnader. Ta kontakt direkt eller fyll i dina uppgifter så hör jag av mig.

Martin Kaldma WebP

Martin Kaldma

Integrations-chef
Mobil: 073 - 851 70 70
Epost: martin.kaldma@exsitec.se