Vi hjälper er få ihop helheten


Säkra framtiden och förenkla vardagen. Vi får helheten att fungera och hjälper dig med Beslutsstöd, E-handel, Affärssystem, Integration och mycket mer.

 

 

 

Vi är en helhetsleverantör
av strategi och system för digitalisering

Här kan du läsa mer om vad Exsitec kan hjälpa er organisation med. Kort och gott kan vi hjälpa er genom att lyssna till era behov för att sedan hjälpa er sätta ihop specialiserade lösningar från marknaden och se till att de arbetar tillsammans!

 

Förklara era behov, utmaningar och mål (3)

 

Våra specialistområden

Om du söker en partner som förstår vikten av arbeta med helhetslösningar och få alla system att arbeta tillsammans, har du kommit rätt! I 20 år har vi hjälpt våra kunder att ligga före konkurrenter med effektivisering och automatisering. 

Verksamhetssystem

Effektivisera verksamheten genom moderna digitala verktyg. Vi har valt marknadens ledande system som hjälper er till en enklare arbetsvardag.

Affärssystem ·  Fakturahantering
Projekthantering ·  Inköp ·  Lönehantering
Lager & logistik ·  Service & fältarbete

Insikt & data

Ta bättre beslut med hjälp av data. Som experter på analys, rapportering och finansiell planering hjälper vi dig dra full nytta av er data.

Beslutsstöd ·  Budget & prognos

Digitala affärer

Maximera försäljningen och nå era affärsmål med hjälp av digitala verktyg och tjänster för försäljning, marknadsföring och kundhantering.

CRM ·  E-handel ·  Marketing Automation
Digital marknadsföring ·  SEO

Skräddarsydda lösningar

Integrera era digitala verktyg för minskad administration och smarta flöden. Komplettera med anpassningar där systemen inte räcker till.

Integration ·  IT-drift ·  Applikationsutveckling

 


Varför Exsitec?

 

 

 

 

 

3 (2)-1

4000 kunder i Norden

I över 20 år har Exsitec hjälpt företag digitalisera sina verksamheter för att nå sina ambitioner. Med en kombination av nordens största traineeprogram och marknadens mest erfarna experter har vi tillsammans med våra kunder genomfört tusentals lyckade projekt.

2 (7)

Långa kundrelationer

Vi har långa kundrelationer och tar ansvar innan, under och efter leveransen. Med en engagerad support, proaktiv förvaltning och kontinuerlig inspiration skapar vi värde på kort såväl lång sikt. Tillsammans levererar vi lösningar som gör skillnad i kundens verksamhet på riktigt.

1 (4)

En fungerande helhet

Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. Med hållbara integrationslösningar, skräddarsydda systemanpassningar och säker IT-drift med användaren i fokus ser vi till att systemen fungerar tillsammans.

Så har vi hjälpt våra kunder

Vi levererar digitala lösningar som förbättrar våra kunders verksamheter och gör skillnad på riktigt. Genom att kombinera utvalda system och tjänster till en fungerande helhet skapar vi förutsättningar för varje kund att nå sina ambitioner. läs mer om hur vi hjälpt några av våra kunder till en mer effektiv vardag.

3-Mar-23-2023-12-35-25-7853-PM

Streckkod Systems ville skapa en integrerad
e-handel

Exsitec kan integrera systemen åt er. Vi ser till att systemen arbetar tillsammans för att nå er fulla potential. I det här fallet passade Litiums e-handelsplattform otroligt bra med Hubspots CRM-system. Osäker på när du ska integrera? Fråga oss, vi vet vilka system som passar bra ihop och när det är läge att integrera.

Läs mer

Liseberg digitaliserade manuella processer - blev mer effektiva

Exsitec har hjälpt Liseberg att digitalisera sina interna processer med hjälp av fyra olika system.
— När det gäller digitaliseringen internt och inåt mot organisationen, så är det lager och logistik-projekt som Exsitec har hjälpt oss med ett utmärkt exempel där vi har gått från en väldigt manuell hantering till att digitalisera flödena inom lager och logistik. 

Läs mer
bollar case (2)
2Coop

Coop Mitt får ökad försäljningsgrad med hjälp av beslutsstöd

Coop Mitt jämförde “äpplen med päron” och hade svårt att få ihop hela verksamhetens uppföljning och data. Med hjälp av QlikView görs idag komplexa analyser för både försäljning och resultat som hjälper verksamheten till en lönsammare vardag.

Läs mer

 

Fler av våra nöjda kunder

Skärmavbild 2023-01-12 kl. 08.58.15

 

 

 

Undrar du över något? Hör av dig så återkommer någon av våra 500 experter till dig.